Egyiptom, Sharm el Sheikh: Baron Palms Resort Sharm El Sheikh 5*, all inclusive

Egyedi mór stílusban épült, közvetlenül a tengerparton fekszik, ahonnan kiváló kilátás nyílik a Vörös-tengerre.

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
235996
Utolsó frissítés:
2024.06.20. (Cs)
8 nap/7 éj
544 480 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A szálloda Sharm El Sheikh külvárosában a Sínai-félsziget szívében fekszik. Egyedi mór stílusban épült, közvetlenül a tengerparton fekszik, ahonnan kiváló kilátás nyílik a Vörös-tengerre. Sharm el Sheikh Nemzetközi Repülőtér 8 km-re, Naama Bay központja pedig 15 km-re fekszik.

Felszerelés

A szálloda 100 000 m2-en terül el, melyből 80 000 m2 a zöld terület. A kertben található egy olimpiai nagyságú úszómedence egy gyerekmedence (mindkettő fűtött decembertől-áprilisig). Továbbá kizárólag felnőttek részére elérhető egy félig fedett, sós vizű medence. A szállodában számos vásárlási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére – könyvesbolt, ékszerbolt, drogéria, szuvenírbolt, mini market, gyógyszertár. A szállodában 5 a la carte étterem és több bár található.

Szállás

A szálloda többféle szobatípust kínál – superior szobákat, lakosztályokat és saját medencével rendelkező királyi lakosztályokat. Az utóbbit kifejezetten ajánlják nászutasoknak. A superior szobák fele a Vörös-tengerre néz, míg a másik fele a kertre. A lakosztályok a tengerre néznek, és 1 vagy 2 hálószobával rendelkeznek. A szobákra jellemző a letisztult egyiptomi stílus. Az alapfelszereltségükhöz az alábbiak tartoznak (szobatípustól függetlenül) – terasz/erkély, széf, egyénileg szabályozható klimatizáció, minibár, műholdas TV (több, mint 40 nemzetközi csatorna), , telefon, tea/kávéfőző, WiFi. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik. A szobákban maximum 3 fő + 1 gyerek pótágyon helyezhető el. Külön kérésre vasaló, illetve vasalódeszka vehető igénybe, továbbá antiallergén ágyneműk kérhetők.

Ellátás

A szálloda all inclusive ellátást kínál, mely az alábbi programokat foglalja magába – reggeli, ebéd, vacsora. A korlátlan alkoholmentes (kávé, koktélok) és megjelölt alkoholos italokat a megjelölt helyeken és időben vehetik igénybe. A pontos nyitvatartásról, illetve további részletekről a helyszínen tudnak érdeklődni.

Szolgáltatások

Aktív pihenést kedvelők számára a szálloda számos szolgáltatást kínál, remélve, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozást. A szálloda 140 m hosszú partszakasszal rendelkezik, ahol több vízi sport közül választhatnak az érdeklődők – vízisí, banánhajó, kenu, parasailing, katamarán, vízibicikli. A búvárcentrum várja a kalandvágyó vendégeket – képzett szakemberek segítségével betekintést nyerhetnek a közeli korallzátonyok élővilágára. Sportos vendégek az alábbi pályák/sportok közül válogathatnak – teniszpálya, strandröplabda, strand aerobik, strand játékok, vízilabda, asztalitenisz, darts. Egy fáradt nap után mindenkit vár a wellness centrum, ahol szintén számos kezelés közül választhatnak a pihenni vágyók – több mint 10 -féle masszázs, külön férfiak és nők számára szépítő kezelések. Gyermekek számára Chico gyerekklub (4-7 éves korig), Junior klub (8-12 éves korig) érhető el. Rendelkezésükre áll egyaránt kültéri és beltéri játszótér, gyerekmedence és képzett animátorok.

 

 





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Sharm el Sheikh utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások