Egyiptom, Hurghada: Titanic Resort & Aqua Park 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
226309
Utolsó frissítés:
2024.04.24. (Sze)
8 nap/7 éj
429 110 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A saját aquaparkkal rendelkező szálloda a második szálloda sorban található, a homokos strandtól csak egy út választja el (kb.700 m), ingyenes transzfer közlekedik naponta 8:30-17:00 között kb. 15 percenként. Vásásrlási és szórakozási lehetőségek kb. 1,5 km-re találhatók, Hurghada központjától 15 km-re, a repülőtértől pedig 8 km-re fekszik.

A szálloda 3 épületből áll, mindegyike 4 emelettel és 331 szobával rendelkezik. A vendégek kémyelmét szolgáljatöbbek között egy lobby, lobbybár, főétterem, 2 à la carte étterem (olasz és grill), 4 bár, tengerparti bár, bevásárló árkád, ATM, fodrász és wellness részlegáll rendelkezésre. A kertben helyezkedik el az édesvízi medencevilág(részben fűtött), 3 különálló gyermekmedencével, medence bárral, napozóterasszal, valamintegynagy, modern vízipark is várja a víz szerelmeseit. A napozóágyak és napernyők ingyenesen elérhetők a medencénél és a strandon. A Wi-Fi ingyenes, elérhető az előcsarnokban és a szobákban.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Labdarúgás, röplabda, torna, hastánc órák; A nap folyamán animáció és ingyenes belépés a Titanic Aquaparkba (10 éves kortól) számos csúszdával, hullámmedencével és mesterséges folyóval. Felár ellenében: búvár- és vízi sportközpont, biliárd, gyógy- és wellnessrészleg szaunával, gőzfürdővel, jacuzzi-val és masszázzsal.Gyerekmedence csúszdával (10 éves korig), játszótér ésgyermekklub (4-12 év), babaágyak ingyenesen állnak rendelkezésre (előzetes foglalás szükséges).

SZOBÁK
A tágas KÉTÁGYAS SZOBÁK (kb. 34 m²/ DZ) zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval, műholdas TV-vel, közvetlen vezetékes telefonnal, széffel, minibárral (naponta ingyenesen töltik vízzel) és erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. A kétágyas szobák foglalhatók egyágyasként is (EZ).A "SPARZIMMER" (DZP) szobák ugyanolyan felszereltek, de a melléképületekben helyezkednek el, és egy részük kertre néző. A CSALÁDI SZOBÁK(DZF) ugyanolyan felszereltséggel rendelkeznek, mint a standard szobák, de nagyobbak alapterületűek (kb. 42 m²).

ALL INCLUSIVE
Reggeli, ebéd és vacsora svédasztalos formában, a nap folyamán különféle harapnivalók a snack étteremben vagy a tengerparti bárban, kávé és sütemény a medence bárjában, helyi alkoholos italok 10:00 és 24:00 között, alkoholmentes italok 24 órában fogyaszthatóka lobby bárban.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások