Egyiptom, Hurghada: Three Corners Ocean View 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
311987
Utolsó frissítés:
2024.04.26. (P)
6 nap/5 éj
372 670 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A hotel

A The Three Corners Ocean View Hotel **** Prestige El Gouna egy különleges helyén található. A szálloda az Abu Tig Marina mentén húzódik, medencéje egyedülálló: a Vörös-tenger fölé emelkedik. A Three Corners Ocean View Hotel tengerparti elhelyezkedést, kitűnő kulináris, vásárlási és szórakozási lehetőséget is magával vonz, minden pillanatban a vendégek kívánságát lesi. Utazzon akár egyedül, akár párjával vagy barátaival, a legjobb nyaralást az Ocean View kínálja Önnek, exkluzív és ízléses környezetben. Az Ocean View Hotel csak felnőtteket fogad, ezzel lehetőséget kínál vendégei számára, hogy nyaralásukat teljesen gyermek-mentes környezetben töltsék el, és ahol a jól megérdemelt szabadságuk ideje alatt hasonló gondolkodású emberek társaságát élvezhetik.

Szórakozási lehetőségek számtalan formáját kínáljuk, hogy minden igényét kielégítsük és biztosítsuk az megelégedését. Töltse a végtelen napokat a tengernél, a szálloda saját strandján vagy lazítson a csodálatos medencénél, és gyönyörködjön a Vörös-tengerre vagy az Abu Tig Marina-ra nyíló páratlan kilátásban. Szintén a vendégek rendelkezésére áll egy kis homokos napozóterasz a hotelnél, híddal és lépcsővel ellátva, amely biztosítja az úszásra alkalmas területek megközelítését.

Az Ocean View hotel strandja a Zaytouna Island-on helyezkedik el. A tenger ezen része kitűnő a snorkelezéshez és az úszáshoz, fiataloknak, időseknek egyaránt. A strandon található a Strand Bár és Étterem, ahol üdítőket és vizet szolgálnak fel, ebédmenü várja a vendégeket, saláták, szendvicsek és tészták széles választékával. A szálloda ingyenes buszjáratával 7 perc alatt elérhető a strand, amely óránként jár oda-vissza.

Szobák

A célunk a fényűzés, a szálloda mind a 157 szobájával arra törekszünk, hogy Ön meg legyen elégedve mindennel.

A visszafogott, tisztán elegáns szobák erkélyéről, teraszáról vagy francia erkélyéről csodálatos kilátás nyílik a szálloda zöld kertjeire.

Minden szoba légkondicionált, rendelkezik fürdőszobával, műholdas TV-vel, minibárral, széffel és telefonnal.

Vendéglátás

Az All inclusive ellátásunk mindent magába foglal: az ínyenc fogásoktól kezdve, a snack-eken át az italokig. Korlátlanul, bármit fogyaszthat, ami leginkább Önnek megfelel. Vacsoraidőben büfé éttermeinkben különböző Témaesteken vehetnek részt. Csak néhányat említenénk: The taste of Italy, Around the world, Wonders of the Far East, French Romance, Oriental Night, European Buffet és még sok más…

A konyhaművészetre helyezi a legnagyobb hangsúlyt az a la carte éttermünk. A DuPort Dine Étterem a nemzetközi konyha ételeit kínálja, a választási lehetőségek között szerepel a steak, tenger gyümölcsei és homár ételek is. Vegyen részt Dine Around programunkban és kóstoljon meg mindent!

A vacsorára vonatkozó öltözködési előírások: alkalmi viselet (fürdőruha nem megfelelő; az uraknak: hosszú ujjú ing és nadrág szükséges).

Felhívjuk szíves figyelmüket, elő- és utószezonban előfordulhat, hogy néhány, a fent említett tevékenységek és / vagy szolgáltatások közül csak részben áll rendelkezésre, a szálloda kihasználtságától függően.

Kikapcsolódás

Kapcsolódjon be a szórakoztató programokba, amiket az animációs csapatunk szervez, vagy csak élvezze a szálloda lehetőségeit, az ön pihenése: az ön választása.

Sportoljon és szórakozzon is! Ez a testet és lelket aktiválja, plusz energiával lát el. A profi animációs csapatunk naponta kínál játékokat és különböző izgalmas sportprogramokat. Játszunk együtt strandröplabdát, darts-ot, asztaliteniszt, röplabdát, vízi labdát, vegyen részt vízi aerobic-on, aerobic-on, fitnesz edzésen, jógán és még sok más testedző programon. A szállodáinkban mindig található egy búvárközpont vagy annak képviselete.

Fedezze fel újra a wellness és a fitnesz nyújtotta életérzést! Legyen fitt, s érezze jól magát! A The Three Corners Ocean View Vitalis Wellfit Központjával Ön megnyert mindezt! A Vitalis Wellfit a wellness és fitnesz kiegyensúlyozott keveréke. A test, az elme és a lélek holisztikus megközelítése. Nálunk a fitnesz, az egészség és az ízletes ételek részei a belső egyensúlynak. A Vitalis Wellfit egyedülálló atmoszférájában Ön nemcsak súlyt emelget, de élvezheti azt az örömöt és boldogságot, amit a hasonló gondolkodású emberek társasága jelent. Vadonatúj tornatermünkben a legújabb fitnesz gépek találhatók meg, valamint kialakítottunk egy spinning termet is. Ebben a teremben jóga, zumba és más sportórák is zajlanak. Vendégeink személyi edzőt is kérhetnek. All inclusive ellátású vendégeink részére ingyenes a belépés a tornaterembe és az órákon való részvétel.

Minden üdülőhelyünkön számos vízi sport lehetőséget kínálunk – pl. szörf, kite szörf, boarding, vízisí -, valamint tenisz, gokart, lovaglás, tevegelés, 4×4 quad túra is elérhető.

Az Ocean View közelségben helyezkedik el egy nagyszerű 18 lyukú golfpályához, és ez egy tökéletes kiindulópont a kite-szörf elsajátításához, hiszen ez az első számú sport El Gouna-n.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások