Egyiptom, Hurghada: The Three Corners Sunny Beach Resort Hotel 4*, all inclusive

3.9pont - 15 értékelés   
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
319458
Utolsó frissítés:
2024.04.27. (Szo)
8 nap/7 éj
370 595 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A tengerparti szálloda, saját parttal rendelkezik. Különféle bevásárló- és szórakozóhelyek körülbelül 8 km-re, az óváros pedig körülbelül 12 km-re található. Hurghada repülőtere körülbelül 15 km-re található.

A szállodának303 szobája van elosztva 3 emeleten. A belsejében előcsarnok, recepció (24 órás), széf, ATM, lobbibár, fodrász, kisbolt, üzlet, étterem és 3 bár, valamint WiFi (térítés ellenében) és internetsarok található (térítés ellenében). TV-szoba szintén rendelkezésre áll. A létesítmények között számos (ázsiai, olasz, nemzetközi, mediterrán és à la carte) étterem is működik, terasszal és légkondicionálóval. A medence a kertben található, és számos medencét (szezonálisan fűtött), külön gyermekmedencét, gyermek csúszdát és több csúszdát, valamint egy medencebárt (az évszaktól függően) tartalmaz, és napozóterasz veszi körül. A strandon és a medencénél napágyak,napernyők , törölközők állnak rendelkezésre. A tengerparti bárban (az évszaktól függően) harapnivalókat és frissítőket fogyaszthatnak a vendégek. A hotel területén jelenleg építkezés zajlik, váható befejezés 2023. febuár.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Strandröplabda, asztalitenisz, darts, vízi aerobik és vízilabda, valamint aerobik, minigolf és boccia; Az animációs csapat előadásai hetente többször, valamint karaokee és strandklub parti. Térítés ellenében: szauna, gyógyfürdő, hammam, masszázsok, wellness zuhany, törökfürdő, relaxációs szoba, tevelovaglás, búvárközpont, aqua center.Gyermekeknek Trixie Kids Club 10-17 óráig 4-8 éves és 8-11 éves gyerekeknek, játszótér, gyerekmedence és gyerekcsúszdák.

SZOBÁK
A kétágyas szobák (kb. 28 m²) káddal vagy zuhanyzóval, WC -vel, hajszárítóval, ülősarokkal, széffel, minibárral (térítés ellenében), internet csatlakozási lehetőséggel(térítés ellenében), WiFi hozzáféréssel (térítés ellenében), telefonnal, DVD lejátszó és műholdas TV, egyedileg szabályozható légkondicionáló és központilag szabályozható fűtés, valamint ventilátor, és erkély vagy terasz. A családi szobák (kb. 35 m²) nagyobbak, azonos berendezéssel (FZ4). Spartipp szobák is foglalhatók a rendelkezésre állás függvényében.

ALL INCLUSIVE
Reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben, délutáni snackeksüteménnyel és fagylalttal, helyi alkoholos és alkoholmentes italok, valamint kávé, tea 10 órától éjfélig különböző bárokban.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások