TOP AJÁNLAT! Egyiptom, Hurghada: The Grand Palace 4*+, all inclusive

LEGÚJABB LUXUS SZÁLLODA, KÖZVETLENÜL A PARTON!!!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
346675
Utolsó frissítés:
2024.04.20. (Szo)
8 nap/7 éj
324 115 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




LEGÚJABB LUXUS SZÁLLODA - KÖZVETLENÜL A PARTON - FELNŐTT HOTEL - VILLÁK SAJÁT MEDENCÉVEL

A RED SEA HOTELS legújabb-, és egyben első felnőtt szállodája Hurghadában. A központban fekszik, Hurghada városától kb 10 km-re, testvérszállodája “The Grand Hotel” mellett, melynek hosszan elterülő privát strandja igénybe vehető a szálloda vendégei számára. A luxus komplexumban 319 szoba (beleértve a villákat is), hatalmas előcsarnok-, emellett egy lobby bár, egy főétterem, egy ázsiai á la carte étterem, cukrászda-, “chill-out lounge”, illetve strandétterem és bár található. A feltöltődni vágyókat medencevilág várja 3 édesvízű medencével ésnapozóterasszal. A medencéknél és a strandon a napágyak, napernyők és strandtörölközők (kátyás rendszerben) térítésmentesen vehetők igénybe. A fürdőlepedőket a szobában található strandtáska tartalmazza. A testvérhotelként üzemelő Grand Hotelegyes szolgáltatásai szintén rendelkezésre állnak. A hotel vendégei használhatják a Grand Resort fűthető medencéit 2024. április első hetéig, snack és italfogyasztás is lehetséges minden nap 17:00 óráig a Grand Resort medence bárjában!A közelben elhelyezkedő Grand Mallban különböző éttermek, bárok és ajándékboltok találhatók. A Grand Mall területén külső munkálatok zajlanak, így egyes szolgáltatások és éttermek korlátozottan vehetők igénybe, illetve esetenként zajjal járhatnak.

A szállodacsak 18 év feletti vendégeket fogad.

Olvassa el 2024-es összeállításunkat a legjobb egyiptomi szállodákról {ide kattintva}

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Billiárd, darts, asztalitenisz, a Grand Hotel-ben: szauna, jacuzzi, két teniszpálya (kivilágítás térítés ellenében), illetve különböző strandjátékok elégítik ki az aktív pihenés kedvelőinek igényeit. Napközben változatos animációs programok, esténként show műsorok garantálják a felhőtlen szórakozást. Az all-inclusive karszalag viselése kötelező.

SZOBÁK
- A kényelmes KOMFORT kétágyas szobákban (kb.45 m2, ) zuhanyzó, WC, hajszárító, minibár (üdítők ingyenesen), kávé- és teafőző, fűtés / légkondicionálás, széf, műholdas TV, telefon, erkély vagy terasz található, mely a szomszédos épületre néz (szálláspélda a képek közöttbarna-sárga szoba).
- A JUNIOR SUITE szobák (kb. 48 m2) valamennyivel nagyobbak, emellett az alapfelszereltségen felül kiegészülnek egy ülősarokkal,kertre nézők. (Szálláspélda a képek között kék-fehér szoba). Felár ellenében tengerre vagy medencére néző junior-suite szoba is foglalható. A medence melletti junior suite lakosztályok hasonló felszereltséggel rendelkeznek, de a teraszukról közvetlen kijárat vezet a medencéhez. Minden junior suite szobatípus maximum két felnőtt részére foglalható.
- A szállodában saját medencés VILLÁK, valamint a teraszon elhelyezett, szezonálisan fűtött jacuzzival felszerelt villák találhatók. A villák tengerre nézőek éshálószobával, extra nappalival, étkezővel és saját szaunával rendelkeznek.
- A SUITE szobák 2 összenyíló lakosztályra (nappali+hálószoba) tagozódnak, max.2 fő részére foglalhatóak és az alábbi felszereltséggel rendezkeznek: szezonális légkondicionálás,zuhanykabin, öltözősarok, magyméretű franciaágy,műholdas TV, minibár ingyenes üdítőitalokkal, ingyenes széf, hajszárító, telefon, kertre vagy tengerre néző balkon.

ALL INCLUSIVE
All inclusive ellátással foglalható, reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben a főétteremben. Napközben snackek, délután kávé, tea, sütemények helyi alkoholos italok 10.00 – 24:00 óráig, alkoholmentes italok 0-24 h. Minden a la carte étterem látogatható (előzetes foglalás, esetenként felár ellenében).Az all inclusive ellátás minden részletét tartalmazó információs anyagot megérkezést követően a szállodábankapják meg.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások