Egyiptom, Hurghada: Sentido Mamlouk Palace 5*, all inclusive

4.6pont - 6 értékelés   
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
133126
Utolsó frissítés:
2025.10.10. (P)
9 nap/8 éj
405 153 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 530 szobával rendelkező szálloda kb. 15 km-re található Hurghada repülőterétől, Hurghada központjától kb. 20 km-re, közvetlenül a tengerparton, amelynek egyes részei lassan mélyülnek. A part mentén kisebb köves részek és korallfoltok találhatók, így fürdőcipő viselését javasoljuk. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. A szállodát jó ár-érték aránya és színvonalas szolgáltatásai miatt minden kedves utasunk figyelmébe ajánljuk. . A medencénél és a tengerparton a napágyak, napernyők és strandtörölközők térítésmentesen állnak a vendégek rendelkezésére .A szállodában központi étterem, a`la carte étterem (ázsiai, mexikói, hal, olasz - előfoglalás szükséges), bárok (lobby, medence, tengerparti bár) várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék (egy a téli szezonban fűthető), gyermekmedence található.
Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzletpolitikája alapján bizonyos esetekben vendégeink a szomszédos Sunrise Garden Beach 5* szállodában is elhelyezésre kerülhetnek.

Ellátás
All inclusive ellátás, amely 00:00-24:00 között vehető igénybe, és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délután snackek, tea, kávé, sütemény, késői vacsora. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen lehet étkezni valamelyik a`la carte étteremben, ehhez előfoglalás szükséges. A frissen facsart gyümölcslevek, az import alkoholos és alkoholmentes italok, az a`la carte étterem szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Térítés mentes szolgáltatások
tengerparti bár, strandtörölközö, lobby bár, külső medence, medence bár, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, üzletek, fodrászat, mosoda, szobaszerviz, shuttle busz,

Szórakozás
animációs műsorok, íjászat, strandröplabda, biliárd, boccia, darts, búvárközpont, esti showműsorok, fitneszterem, szörfözés, asztalitenisz, teniszfelszerelés, teniszpálya világítás, teniszpálya, vízilabda, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, belső medence, jakuzzi, masszázs, szauna, gőzfürdő, törökfürdő,

Gyermekeknek
gyermekfelügyelet, mini klub, gyermekmedence,

Standard szoba
.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások