Egyiptom, Hurghada: Sea Gull Resort & Beach 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
226118
Utolsó frissítés:
2024.04.26. (P)
6 nap/5 éj
285 935 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A népszerű szálloda,Seagull Beach Resort, melynek jellegzetessége a kilátó, közvetlenül a saját homokos partján fekszik Hurghada központjában. A szálloda közvetlen közelében található egy bevásárlóközpont, ahol számos üzlet és internet kávézó üzemel. A hurghadai repülőtérről kb. 10 perc alatt megközelíthető.

A komplexum 731 szobával rendelkezik. A főépületben található egy impozáns előcsarnok recepcióval, WLAN a hallban (térítés ellenében), lobby bár, étterem, kínai és halétterem à la carte, diszkó, mozi (térítés ellenében nem a komplexumban), tengerparti étterem és egy látványos kilátó kb.20 m magasságban panoráma-pub-al. Ebédre újonnan kialakítottak egy étteremudvart, ahol kínai, olasz, indiai és keleti ételeket szolgálnak fel. A WLAN itt ingyenesen elérhető reggel 8 órától este 6 óráig. Kint található egy medencerész, amely 5 úszómedencéből áll, amelyek közül 3 vízeséssel rendelkezik, 2 télen fűthetőmedence, valamint az Aqua Park vízi csúszdákkal, napozóteraszokkal és medencebárral. A medencénél és a strandon nyugágyak, napernyők,törölközőkbiztosítottak. Eezen kívül még 2 tengerparti bár és egy kis amfiteátrum, valamint a "Sea Gull Mall" számos üzlettel várja a vendégeket.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Asztalitenisz, strandröplabda, kosárlabda, labdarúgás, edzőterem, animációs program, esti show és színház. Térítés ellenében: gőzfürdő, szauna, jacuzzi, spa, tenisz, squash, biliárd, masszázs, vízi sportok és búvárkodás a parton. Gyerekeknek 3 gyerekmedence, játszótér, miniclub 4-11 éves korig, mini aquapark.

SZOBÁK
Az ízléses, jól felszerelt STANDARD (DZ/EZ)szobák káddal / zuhannyal, WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, műholdas TV-vel , minibárral, széffel, légkondicionálóval és erkéllyel / terasszal vagy francia balkonnal kialakítottak.Ugyanazon felszereltséggel, de kisebb alapterülettel néhány SPARTIPP szoba is foglalható (DZP).A SUPERIOR TENGERRE NÉZŐ(DSS) szobák ugyanolyan felszereltek, mint a standard szobák, de tengerre néző kilátással rendelkeznek.A CSALÁDI SZOBÁK(FZ4) maximum 3 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók. Felszereltségük megegyezik a standard szobákéval, de nagyobb alapterületűek.

ALL INCLUSIVE
Reggeli, ebéd és vacsora büfé látványkonyhával és tematikus estekkel. Napközben snack, délután kávé, tea és sütemények, fagylalt gyermekeknek, éjféli vacsora 0:00-02:00 között, helyi alkoholos italok 10-24 óráig, alkoholmentes italok 9-24 óráig(díj ellenében: friss gyümölcslevek, italok a diszkóban). Egyszeri vacsora egy á la carte étteremben (min. 5 éjszaka tartózkodás esetén), valamint 2 óra biliárd, tenisz és squash.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások