TOP AJÁNLAT! Egyiptom, Hurghada: Makadi Palace 4*, all inclusive

Az itt lévő meseszép korallzátony leírhatatlan biológiai sokfélesége könnyen felfedezhető pipás búvárkodással

4.1pont - 3 értékelés   
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
346677
Utolsó frissítés:
2024.04.17. (Sze)
8 nap/7 éj
297 140 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




KÖZVETLEN TENGERPART -IDEÁLIS PIPÁS BÚVÁROK SZÁMÁRA - INGYENES WI-FI A LOBBYBAN - 8000 M²-ES MEDENCEVILÁG - GAZDAG ÉTTEREMVÁLASZTÉK

A MAKADI PALACE Hurghadától kb. 30 km-re délre Makadi Bay-en, közvetlenül a tenger partján található. Az itt lévő meseszép korallzátony leírhatatlan biológiai sokfélesége könnyen felfedezhető pipás búvárkodással (strandcipő javasolt). Egy gyönyörű parti sétányon keresztül közelíthetőek meg a szomszédos RED SEA HOTELek, mint a MAKADI SPA, a GRANDWATERWORLD MAKADI és a GRAND MAKADI szálloda.Már az előcsarnokban ámulatba ejtő a varázslatos építészeti stílus. A buja, zöld növényekben gazdag lobbyban található a recepció és egy lobby bár, ahol ingyenes WiFi érhető el. Az esti programokra és szórakozási lehetőségekre a JOKER LOUNGE BAR-ban és a MAKADI MALL-ban van lehetőség. A STAN GETZT Piano Bár élőzenés műsora pedig szinte bevonzza a vendégeket egy finom koktél melletti kis zenehallgatásra. A hatalmas komplexumban egy 8000 m²-es medence-világ található, külön gyerekmedencékkel. A medencénél és a strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe. A strandtörülközőket strandtáskában már előre bekészítik a szobákba. Felújítási munkálatok a hotel területén: 2024.01.21-től felújításra kerül a "Dome medence", mely nem jár zajjal. Eközben a medence többi része (Joker, Olympic, gyerekmedence), illetve a szomszédos Sunset Pool is üzemel.Kialakításra kerül egy mozgáskorlátozott mosdó, de ennek munkálatai nem érintik a medence környékét.

Olvassa el 2024-es összeállításunkat a legjobb egyiptomi szállodákról {ide kattintva}

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Térítés ellenében: 6 teniszpálya (esti kivilágítással, felár ellenében) és focipálya, Makadi Finess Club, masszázs. Asztalitenisz, strandröplabda, vízilabda, aerobic, vízitorna, sporttevékenységek, játékok és versenyek. A Makadi Fitness Club és a masszázsok térítés ellenében vehetőek igénybe. Naponta változó, esti élőzenés és szórakoztató programok.Felújítási munkálatok a hotel területén: 2024.01.21-től felújításra kerül a "Dome medence", mely nem jár zajjal. Eközben a medence többi része (Joker, Olympic, gyerekmedence), illetve a szomszédos Sunset Pool is üzemel.

SZOBÁK
Az 511 ízlésesen berendezett JUNIOR SUITE szobák (kb. 40 m²) fürdőkáddal/zuhannyal, WC-vel, légkondícionálóval (szezonális), műholdas TV-vel, telefonnal, mini hűtő­szekrénnyel, hajszárítóval és egy kényelmes ülősarokkal rendelkeznek. Általában bútorokkal berendezett terasz/ erkély is tartozik hozzájuk. KERTRE VAGY MEDENCÉRE NÉZŐSUITE (kb. 45m²)hasonló felszreletséggel rendelkeznek, mint a junior suite, de kertre vagy medencére néznek (2023.11.01-től foglalható). A BIG JUNIOR SUITE szobáknak hasonló a felszereltségük, azonban valamennyivel nagyobbak. A GRAND SUITE szobák (kb. 80 m²) 2 hálószobával, egy nagy fürdőszobával és nagy balkonnal rendelkeznek.

ALL INCLUSIVE
A MAKADIPALACE all inclusive ellátást biztosít, mely tartalmazza a reggelit, az ebédet és a vacsorát, valamint napközben magas minőségű snack ételek fogyasz­tását. A hotelben számos étterem található (bizonyos szolgáltatások térítés ellenében): Dome és Melange főétterem, Thai Garden, Discovery Restaurant, Rendezvous terasz, Sunset Grillétterem, valamint a mediterrán specialitásokat kínáló Botanical Garden. Egy fedett pergola kerül kialakításra a Melange étteremnél előreláthatólag 2023.november 17-től két héten keresztül, esetlegesen kisebb zajjal járhatnak a munkálatok!Az all inclusive ellátás során 24 órában fogyaszthatóak a helyi nem alkoholos italok. A helyi alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítés ellenében vásárolhatóak.

MAXI GYEREKKLUB ÉS BABY SERVICE A SZOMSZÉDOS GRAND WATERWORLD MAKADITESTVÉRSZÁLLODÁBAN
Szeretnénk, ha a 4–12 éves gyermekek is kiválóan éreznék magukat nyaralásuk minden percében, ezért változatos programokat szervezünk számukra a hét 6 napján, német nyelven beszélő gyerek animátoraink közreműködésével. Az ETI Maxi Tini Klub pedig a nyári szünet ideje alatt működik és elsősorban a 12-16 éves gyermekeket várja.

Baby Service...a legkisebb vendégeknek – minden RED SEA HOTELS-ben, ahol ETI Maxi Gyerekklub van.
Segítünk beszerezni a fontos eszközöket, melyek kaució (kb. 10-20 €) ellenében kölcsönözhetőek:szúnyogháló,(cumis) üvegmelegítő,vízforraló,pelenkázó ágy,babakocsi,strand és vízi játékok,bili, WC ülőke. Kérjük, ez irányú kérését időben jelezze az utazási irodában.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások