Egyiptom, Hurghada: Jaz Makadina 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
237768
Utolsó frissítés:
2024.04.26. (P)
6 nap/5 éj
472 685 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A marokkói stílusú szálloda a Makadi-öbölben található. A tengerparti korallzátony ideális snorkeléshezés búvárkodáshoz. Makadi központja a hotel közvetlen közelében található. Hurghada körülbelül 30 km -re fekszik.

A szálloda 270 szobával rendelkezik. A vendégek kényelmét egy lobby, ATM, orvosi ügyelet, mosodai szolgáltatás, szobaszerviz,vásárlási lehetőségek, valamint egy wellnessrészleg is szolgálja. két kültérimedence (télen fűthető) édesvízzel és gyermekmedence található. A vendégekpihenhetnek egy itallal, napernyők és nyugágyak ingyenesen állnak rendelkezésre a strandon és a medence mellett.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Strandröplabda, röplabda, teniszpálya, vízilabda, boccia, asztalitenisz, asztalifoci, darts, aerobik, biliárd (este), fitneszterem (7-19); Animációs és szórakoztató programok, például sportanimációk, műsorok, élő zene, karaoke, tánctanfolyamok. Térítés ellenében: wellness részleg / gyógyfürdő, masszázs, snorkeling, búvárkodás, 18 lyukú golfpálya.

Miniklub 4-12 éves korig, gyermekmedence (novembertől márciusig fűtött), gyermekdiszkó, játszószoba és játszótér.

SZOBÁK
A superior kétágyas szobák (DSG) körülbelül 38 m² -esek, és zuhanyzóval, WC -vel, hajszárítóval, széffel, műholdas TV -vel, telefonnal (térítés ellenében), légkondicionálóval, minibárral (térítés ellenében, 1 üveg vízzel feltöltve naponta) és erkélly vagy terasszal rendelkeznek. Az egyágyas szobák kétágyas szobák egyszemélyes használatra (ESG). Oldalról tengerrenéző (DSQ / ESQ) szobák is foglalhatók,ugyanazzal a berendezéssel.

A Superior családi szobák (FS) tágasabbak (kb. 47 m²), ugyanolyan felszereltséggel, mint a kétágyas szobák, és külön hálórésszel rendelkeznek.

ALL INCLUSIVE
Reggeli, késői reggeli, ebéd, vacsora, snackek, válogatott alkoholmentes italok: naponta 10:00-24:00 óra között, válogatott helyi alkoholos italok: naponta 10:00-24:00 óra között, kávé/tea délutánonként.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások