Egyiptom, Hurghada: Jaz Aquamarine Resort 5*, all inclusive

4.8pont - 14 értékelés   
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
237765
Utolsó frissítés:
2024.04.26. (P)
6 nap/5 éj
439 485 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A szálloda közvetlenül Hurghada hosszú, lassan mélyülő, homokos/kavicsos strandján található (fürdőcípő viselése javasolt, mert a korallok kinyúlhatnak akár a partig). Körülbelül 20 km-re található Hurghada központjától (buszos transzfer felár ellenében), a repülőtér pedig körülbelül 17 km-re található. A JAZ szállodalánc luxusszállodája tágas előcsarnokkal és recepcióval, bankautomatával, 6 bárral, 2 fő étteremmel (a 2. fő étterem, a Four Corners részlegesen zárva lehet, a szálloda foglaltságától függően) és 4 à la carte étteremmel várja vendégeit (előzetes bejelentkezés szükséges, bizonyosesetkben felár ellenében). Gyógyszertár a házban, fodrászat és wellness részleg. A hatalmaskertben 17 medence (részben szezonálisan fűtött), külön gyermekmedencékkel, medence/strand bár és jacuzzi található. A három,felváltva nyitva tartó aquapark összesen 17 csúszdával, köztük 4 gyerekcsúszdával kínál vízi szórakozást kicsiknek és nagyoknak (bizonyos csúszdák csak min.1,20 m magasságtól, vagy 10 éves kortól használható, illetve max. 120 kg-ig). A napernyők és strandtörölközők a medencénél és a strandon ingyenesen állnak rendelkezésre. A strandon találhatóak az új strandkioszkok pizzával, fánkkal, szendvicsekkel, virslivel és különféle gyümölcslevekkel.WLAN a szobákban és a közöségi terekbeningyenes (korlátozott sebesség, szobánként 2 eszköz), gyorsabb sebességű net felár ellenében elérhető.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Fitneszterem, aerobik, tornaterem, strandröplabda, vízilabda, vízi aerobik, tenisz (felár ellenében világítás), asztalitenisz, darts és boccia; Heti 7x animációs program nappal és este, pl. élőzene, folklór vagy táncműsorok, és diszkó a színházban. Térítés ellenében: Gyógyfürdő 18 kezelőhelyiségben különfélele kezelésekkel. Szépségszalon és fodrászat, tevegelés és vízi sportok helyi szolgáltatók által a strandon.

SZOBÁK
A Superior kétágyas szobák zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval (egyénileg szabályozható), széffel, műholdas TV-vel, telefonnal, minibárral (térítés ellenében), tea/kávéfőzővel, vízforralóval felszerelte, illetveülőgarnitúrával, kertre néző erkéllyel vagy terasszal, tengerre vagy medencére néző kilátás felár ellenében foglalható. Néhány daraB"Sparzimmer" is elérhető. A superior családi szobák berendezése megegyezik a superior kétágyas szobákkal, de tágasabbak (kb. 40 m²), rendelkeznekfranciaággyal, valamint egynappali résszel melyben 2 kanapé (180 x 80 cm) található, és csak optikailag van elválasztva. Tengerre néző Superior családi szobák (FSS) is foglalhatók felár ellenében. A deluxe családi szobák tágasabbak, azonos felszereltséggel (kb. 50 m²), 2 kanapé (180 x 80 cm) és optikailag elkülönített hálórész található.

GYERMEKEKNEK
Miniklub 4-12 éves korig,játszótér, gyerekbüfé a főétteremben. Külön gyermekmedence csúszdákkal. A 120 cm alatti gyermekeknek karszalagot kell viselniük a medencében. Egy jegyzet: A 120 cm alatti gyermekeknek karúszótkell viselniük a medencében.

ALL INCLUSIVE
Reggeli, ebéd és vacsora svédasztalos formában, alkalmanként különféle tematikus estek, napközben snackek, fagylalt és tengerparti kioszk, kávé és péksütemények a La Perla Pool bárban, különféle helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10 órától éjfélig (importált italok térítés ellenében) az éppen nyitvatartó bárokban. A diszkóban 22 órától éjfélig ingyenes az all inclusive keretein belülb az italfogyasztás, éjféltől hajnali 2 óráig felár ellenében. Minden nap egy üveg víz bekészítve a szobában. Heti 2x (min. 7 napos tartózkodás esetén) a szabad helyek függvényében vacsora a 4 à la carte étterem egyikében olasz (Nino's), ázsiai (Makai Tukai), halétterem (Corallo), közel-keleti étterem (Sofra), előzetes foglalás szükséges legalább 48 órával előbb(bizonyos fogásokaz étlapról felár ellenében). Az all inclusive nem tartalmazza: import alkoholos italok, minibár és vízipipa (19:00-12:00 között a shisha sarokban), gyógyfürdő és szépségszalon. Vacsorára megfelelő öltözet, hosszú nadrág kötelező.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások