Egyiptom, Hurghada: Grand Waterworld Makadi 4*+, all inclusive

Saját Aquaparkkal rendelkezik és közvetlenül a korallzátonyokkal övezett, de homokos parton helyezkedik el.

4.7pont - 3 értékelés   
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
355274
Utolsó frissítés:
2024.04.17. (Sze)
8 nap/7 éj
324 945 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




HATALMAS AQUAPARK SZÁMOS MEDENCÉVEL - MAXI GYEREKKLUB - INGYENES WI-FI A LOBBYBAN - NAGY CSALÁDI SZOBÁK - ÉTTERMEK SZÉLES VÁLASZTÉKA - PIPÁS BÚVÁRKODÁS A KORALLZÁTONYNÁL

A Grand Waterworld szálloda egyediségét az adja, hogy saját Aquaparkkal rendelkezik és közvetlenül a korallzátonyokkal övezett, de homokos parton helyezkedik el. A hely búvárkodásra tökéletesen alkalmas (strandcipő javasolt). A szállodakomplexum egy parti sétánnyal van összekötve a MAKADI PALACE, a MAKADI SPA és a GRAND MAKADI szállodával.A MAKADI MALL számos bárja és étterme gondoskodik az esti szórakozásról. A luxus resort a keleti építészet stílusban épült, melynek szépsége és minden jellemzője felfedezhető az impozáns lobbyban, a recepció kialakításában és a lobby bár berendezéseiben is. A kényelmes komplexumban további bárok (némelyek nyitott terasszal) működnek éjjel-nappal, valamint a legkülönbözőbb specialitásokat kínáló éttermek várják a betérni vágyókat. Az esti szórakozást a parti sétányon található Show Bár biztosítja. A változatosan kialakított kültéri részben a hatalmas Aquapark vízi csúszdái összesen 515 méter hosszúak. Vízesések, pihenő medencék és különböző hullámfürdők biztosítják az egész család felejthetetlen kikapcsolódását. A téli időszakban több medence is fűthető. A pihenő medencéhez közel egy gyógyszertár és kisebb üzletek is találhatóak. A medencéknél és a strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe. A strandtörülközőket strandtáskában már előre bekészítik a szobákba.

Olvassa el 2024-es összeállításunkat a legjobb egyiptomi szállodákról {ide kattintva}

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Aerobic, vízitorna, esténként változatos szórakozási lehetőségek, élőzene, érdekes show műsorok. Térítés ellenében: biliárd, ping-pong, a Makadi Mall területén tenisz, focipálya és fitness terem. Az Aquarius Diving Búvárközpont merülő állomása közvetlenül a parton található.

SZOBÁK
- Az ízlésesen berendezett JUNIOR SUITE szobák (kb. 52 m²) egy hálószobával és egy nagy ülősarokkal, fürdőkáddal/zuhannyal, WC-vel, hajszárítóval, mini hűtővel, műholdas LCD síkképernyős TV-vel, telefonnal, légkondícionálóval (szezonális), széffel és erkéllyel rendelkeznek.
- A GRAND SUITE (kb. 52 m²) típusú szobák hálóból és nappaliból állnak, többségükben tólóajtóval elválasztva (egyes típusokban rendes ajtóval, vagy esetlegesen ajtó nélkül).
- A CSALÁDI SUITE (kb. 62 m²) szobákban a nappali és a háló ajtóval van elválasztva.
- A HAPPY BABY SUITE kisgyermekes pároknak ajánlott, számos gyerekbarát megoldáson kívül (rácsos ágy, babakocsi, etetőszék, bili, játszószőnyeg) saját, bekerített kerttel is rendelkezik. Akár max. 6 fő részére is foglalható családi szobák a szomszédos Family Star Makadi ***** hotelben kerültek kialakításra.

ALL INCLUSIVE
Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, valamint menüválasztásos lehetőség az á la carte éttermekben (egy részük térítés ellenében), vagy érdemes ellátogatni a Makadi Mall területén található francia, olasz, keleti, kínai és indonéz specialitásokat kínáló á la carte éttermek egyikébe is. A szálloda napközben snack ételeket, délutánonként gofrit, fagylaltot, kávét/teát biztosít. Az all inclusive ellátás során 24 órában fogyaszthatóak a helyi nem alkoholos italok. A helyi alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítés ellenében vásárolhatóak. 

MAXI GYEREKKLUB ÉS BABY SERVICE
Szeretnénk, ha a 4–12 éves gyermekek is kiválóan éreznék magukat nyaralásuk minden percében, ezért változatos programokat szervezünk számukra a hét 6 napján, német nyelven beszélő gyerek animátoraink közreműködésével. Az ETI Maxi Tini Klub pedig a nyári szünet ideje alatt működik és elsősorban a 12-16 éves gyermekeket várja.

Baby Service...a legkisebb vendégeknek – minden RED SEA HOTELS-ben, ahol Maxi Gyerekklub van.
Az ETI segít beszerezni a fontos eszközöket, melyek kaució (kb. 10-30 €) ellenében kölcsönözhetőek: szúnyogháló, (cumis) üvegmelegítő, vízforraló, pelenkázó ágy, babakocsi, strand és vízi játékok, bili, gyermek WC ülőke. Kaució díjai tájékoztató jelleggel: babakocsira 30 €, elektornikus eszközökre 20 €, nem elektronikus eszközökre 10 €. 





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások