Egyiptom, Hurghada: Golden Beach Resort (ex.movie Gate) 4*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
225453
Utolsó frissítés:
2024.04.19. (P)
8 nap/7 éj
184 588 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Legyen a Golden Beach Resort (ex. Movie Gate) 4*-os szálloda sztárvendége! 3D Dolby Surround rendszerű és egy nyitott terű mozivászonnal rendelkező szálloda, mely az üdülés élményét hivatott ötvözni az elbűvölő filmek, filmszínészek világával. Lépjen be a virtuális hollywood-i vörösszőnyegen és legyen részese egy igazán különleges nyaralásnak!

Fekvése
A Golden Beach Resort szálloda Hurghada központjától kb. 15 km-re, az egyiptomi hurghadai nemzetközi repülőtértől kb. 20 km-re, közvetlenül a tengerparton fekszik (fürdőcipő viselését ajánljuk).

Szobák
A hangulatos Golden Beach Resort szálloda összesen 456 különböző típusú szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Éttermek, bárok, medencék, spa és wellness szolgáltatások (szauna, törökfürdő, jakuzzi, masszázs), szépségszalon, fitneszterem, aerobic, jóga, röplabda, tollaslabda, frizbi, íjászat, óriás sakk, teniszpálya, strandröplabda, strandfoci pálya, vízilabda, minigolf, asztalitenisz, darts, biliárd, vízi sportok a tengerparton, búvárközpont, WiFi csatlakozási lehetőség, üzletek, bérelhető széf a recepción, mosoda, mozi, esti show műsor, disco, gyermekmedence, gyermekklub, mini disco. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás
Ultra all inclusive.

A weboldalon szereplő Golden Beach Resort szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!









 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások