Egyiptom, Hurghada: Continental Hurghada 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
225921
Utolsó frissítés:
2024.05.01. (Sze)
8 nap/7 éj
454 010 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A szálloda közvetlenül a Hurghada finom homokos, lassan mélyülő tengerpartján található. Hurghada központja mintegy 10 km-re található (1x naponta ingyenes transzferbusz Hurghadára, előre kell foglalni). A repülőtér körülbelül 10 km-re van.

A fényűző szálloda összesen 252 szobával rendelkezik, amelyek 5 emeleten helyezkednek el. Elegáns lobby recepcióval, üzletek, ATM, főétterem, 2 á la carte étterem, különféle bárok, fodrászat szépségszalonnal és spa. A kültéri komplexumban napozóteraszokkal körülvett édesvizű medence, és egy medencebár található. Napágyak, napernyők és strandtörölközők a medencénél és a strandon ingyenesen igénybevehetők. A szálloda halljában ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Ingyenes belépés a fitness terembe (9-20 óra), aerobik, víz aerobik és strandröplabda; Heti 6 alkalommal napközben (soft) animációs programok.

Díj ellenében: szauna, pezsgőfürdő és gőzfürdő (9-15 óra 50% kedvezmény), teniszpáya világítással, 2 squashpálya, asztalitenisz és biliárd (9-15 óra 50% kedvezmény, ütőket nem tartalmazza az ár), búvárkodás, szörf (részben helyi szolgáltatók). Gyermekfelügyelet a gyerekklubban (4-12 éves korig, kivéve hétfőnként), 2 gyermek medence, valamint egy nagy játszótér, és minidisco.

SZOBÁK
A kényelmes STANDARD (DSM/ESM) kétágyas szobák káddal vagy zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval, kávé/ teafőzővel, széffel, telefonnal, műholdas TV-vel, minibárral (felár ellenében), erkéllyel és oldalról tengerre néző kilátással rendelkeznek.DELUXE szoba (DXM): A negyedik vagy az ötödik emeleten található kétágyas szobák ugyanolyan felszereltséggel rendelkeznek, és tengerrenéző terasszal. CSALÁDI szoba (FZ4) ugyanolyan felszereltséggel rendelkezik, érkezéskor egy üveg ásványvíz és egy gyümölcskosár bekészítéssel várják a vendégeket. A szobák nem rendelkeznek erkéllyel vagy terasszal, hanem arab stílusú ablakkal, oldalról tengerre néző kilátással.

ALL INCLUSIVE
Reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben, napközben snack ételek, délutánonként kávé, tea, sütemények, fagylalt, helyi alkoholmentes italok, valamint helyi borok és sör (pohárban) 10 és 23 óra között a bárokban; 7 éjszaka tartózkodástól egy alkalommal vacsora az à la carte étteremben.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások