Ecuador

A Ecuadori Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Ecuadori , a Ecuadori legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 0 utazás közül választhat.

Ecuadori foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Ecador idegenforgalmi népszerűségét azon túl, hgy mint neve is mutatja átmegy rajta az egyenlítő egy pici szigetcsoport adja, az élet valódi kincsesdoboza: a Galapagos-szigetek.

Ecuador

Ecuador utazás TOP 10

Ecuador úti célok

Az összes Ecuador »

Ecuador

Az összes Ecuador »

Ecuador ismertető



Ecuador üdülőhelyek

 

Ecuador foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Ecuador »

Ecuador leírás

Ecuador, az Egyenlítő országa Dél-Amerika egyik legkisebb állama.

Változatos tájegységei méreténél fogva viszonylag gyorsan bejárhatók. Keleti része, a „Selva” a hatalmas Amazonas-medence szerves része; buja vegetációval borított trópusi esőerdőkkel, dús folyóhálózattal, számos indián népcsoporttal, akik közül többek ősi kultúrájuk megőrzésével, egykori hiedelemviláguk szerint élnek.

Észak-déli irányban az Andok fővonulata húzódik, a hegyláncok közé ékelődő olyan nevezetes öt-hatezer méteres vulkánokkal, mint a Cotopaxi vagy a Chimborazo. Ez utóbbit sokáig a világ legmagasabb hegyének hitték. Nyugatról a „Costa”, azaz a Csendes-óceán partvidéke határolja; homokos partokkal, hangulatos településekkel.

Az ország partvidékétől távol, kb. egyórányi repülőútra fekszik a világ egyik legkülönlegesebb archipelágusa, a Galapagos-szigetek. Egyebek között az itt tett megfigyelések alapján írta meg Charles Darwin korának kiemelkedő tudományos művét a fajok eredetéről és átalakulásáról, amely máig az evolúció elméletének alapja.

Ecuador foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség



Ecuador adatlap





(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|