Egyesült Arab Emírségek, Dubai: Hyatt Place Hotel Al Rigga 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
240576
Utolsó frissítés:
2024.05.18. (Szo)
8 nap/6 éj
334 950 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A 210 szobás szálloda a Deira negyed szívében található, a Creek folyó keleti oldalán, néhány percnyi autóútra a nemzetközi repülőtértől. A 210 szobás szálloda a Deira negyed szívében található, a Creek folyó keleti oldalán.



A 210 szobás szálloda a Deira negyed szívében található, a Creek folyó keleti oldalán, néhány percnyi autóútra a nemzetközi repülőtértől. 2014. tavaszán nyitották, a Dubai International Financial Centre, a Dubai Media City és a Dubai Airport Free Zone szomszédságában épült. Könnyen elérhetők innen a város látnivalói, a bevásárlóközpontok, a Dubai Mall és a Festival City. Kellemes mind az üzleti utazók, mind a pihenni vágyók számára.

Szoba felszereltsége (Standard room): Kb. 32 m2 alapterületű, a modern design elemek és természetes anyagok keveréke teszi kellemes hangulatúvá. A szobában 42 hüvelykes forgatható HDTV, telefon hangpostával, wifi, Hyatt csatlakozó panel, hangulatos sarok kanapé, tea/kávéfőző, minibár, ébresztőóra, vasaló és vasalódeszka, hajszárító, szobai hűtőszekrény, széf, hajszárító található, valamint egy gyönyörű fürdőszoba várja a vendégeket. Ha esetleg valamit otthon hagyott, akkor bérelhető, megvásárolható, vagy élvezhető.

Ellátás: Reggeli, felár ellenében félpanzió kérhető.

Szolgáltatások, sport:Étterem, bár, kávézó, fitness terem modern kardioberendezéssel, konferenciaterem, medence, számítógép terem.

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó 5-6 USD/szoba/éj

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!




 
Töltődik a foglalási lap
Egyesült Arab Emírségek utazás, nyaralás Dubai utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások