Egyesült Arab Emírségek, Dubai: Habtoor Grand Resort Autograph Collection 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
240575
Utolsó frissítés:
2024.05.04. (Szo)
8 nap/6 éj
614 075 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A modern létesítmény egy buja kertben található, 25 km-re a város központjától, a nemzetközi repülőtértől kb. 30 km-re. A szálloda buszai naponta közlekednek a híres bevásárlóközpontokhoz.



A modern létesítmény egy buja kertben található, 25 km-re a város központjától, a nemzetközi repülőtértől kb. 30 km-re. A szálloda buszai naponta közlekednek a híres bevásárlóközpontokhoz. Szobái egy része a kerti, kétemeletes épületekben, másik része a két toronyépületben található.

Szoba (tower room/partial sea view) felszereltsége: Kb. 40 m2, kényelmesen berendezett. A fürdőszobában külön kád és zuhanyzó, WC, hajszárító, fürdőköpeny, házipapucs, megvilágított sminktükör található. A szobában síkképernyős TV, rádió, 2 telefon, vezetékes internet (térítés ell.), nagy sebességű internet, légkondicionáló, minibár, (térítés ell.) tea/kávéfőző, palackozott víz tartozik a berendezéséhez. Részlegesen tengerre néző.

Ellátás: Reggeli. Felár ellenében félpanzió vagy teljes panzió kérhető.

Szolgáltatások, sport: Éttermek (olasz, arab, dél-afrikai, japán, ázsiai és nemzetközi), bárok, két nagy medence, egyik egy 3. emeleti teraszon, gyönyörű kilátással a tengerre, gyermekmedence csúszdával, a parton napernyők és nyugágyak, üzletek, SPA, fitness központ, fodrász, szauna, gőzfürdő, jacuzzi, strandröplabda, squash, tenisz (világítással is), aerobik, vízi sportok, mélytengeri horgászat, a közelben golfpálya.

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó 5-6 USD/szoba/éjszaka.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!




 
Töltődik a foglalási lap
Egyesült Arab Emírségek utazás, nyaralás Dubai utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások