Ciprus, Protaras: Narcissos Waterpark Resort 4*, all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
324903
Utolsó frissítés:
2024.07.05. (P)
8 nap/7 éj
450 834 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 118 szobával rendelkező szálloda kb.50 km-re található Larnaca repülőterétől, Protaras üdülőhelyen, néhány száz méterre a tengerparttól. A városközpont kb. 3,5 km-re helyezkedik el. A napágyak, napernyők térítésmentesen vehetők igénybe a medencénél. A szórakozásról sportprogramok (pl. Reggeli aerobic), gyermekeknek Gyerek Klub, alkalmanként élőzenés műsorok gondoskodnak.Vezetéknélküli internetezésre a lobbybanésaszobákban ingyenesen van lehetőség. A szállodában központi étterem, bárok, szabadtéri medencék, gyermekmedence, aquapark,tennispálya,strandröplabda,kosárlabda,játszótér várják a vendégeket. Térítés ellenében babysitter, autó/kerékpár kölcsönzés, sauna, masszázs, orvosi ellátás,minimarket,videojáték,pénzváltás bővítik a szolgáltatások körét.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.

PROTARASkb. 70 km-re, keletre a repülőtértől, Ayia Napa után terül el ez a mesterségesen felhúzott üdülőváros, mely kimondottan a turizmusnak épült. Amikor a török hadsereg megszállta az ország északi részét, rengeteg üdülőhelyet vesztettek a görögök, ennek pótlására jött létre Protaras. A sokak által leginkább ember közelinek tartott üdülőhely a part mentén végig futó sétányával és homokos, lassan mélyülő tengerpartjával remek választás a családoknak. Hangulatos éttermek és bárok jellemzik ezt a helyet, ahol remek esti sétákkal és kellemes szórakozási lehetőségekkel tölthetjük el a nyaralásunkat.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.

Ellátás
All Inclusive ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
- reggeli büférendszerben: 07:30 - 10:00
-ebéd büférendszerben: 12:30 - 14:30 (elkülönített gyermekbüfével)
- vacsora büférendszerben: 19:00 - 21:30
a szálloda központi éttermében,amely nemzetközi ételeket kínál, valamint alkalmanként tematikus estek kerülnek megrendezésre. Az á la carte étterem előzetes foglalás esetén és térítés ellenében vehető igénybe.
-Napközben snack ételek 11:00 - 12:00 és 15:00 - 18:00 között
- fagylalt 10:00 - 22:00 között
-éjjeli snack 22:00-23:00 között
A szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása: 10:00 - 24:00 közöt.
Márkajelzett és palackozott alkoholos és alkoholmentes üdítők fizetősek. 24:00 után bármely italfogyasztás a bárokban fizetős.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzletpolitikája szerint étkezéskor az éttermekben dress code van érvényben.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
csomagmegőrző, külső medence, parkolás, medence bár, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), tv sarok, vízi csúszda(k), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, mosoda, kerékpár bérlés, autóbérlés, üzletek, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, kosárlabda, darts, esti showműsorok, fitneszterem, élő zene, teniszpálya világítás, teniszpálya, röplabda,

Wellness
masszázs, szauna,

Gyermekeknek
gyermekfelügyelet, gyermekmenü, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, minidiszkó, játszótér,








 
Töltődik a foglalási lap
Ciprus utazás, nyaralás Protaras utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások