TOP LUXUS, VIP CSOMAG! Ciprus, Ayia Napa: Nissiblu Beach Resort 5*, all inclusive

Start Utazás VIP szolgáltatáscsomag igénybe vehető ennél a szállodánál: több, mint 100.000,- Ft értékben!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
324692
Utolsó frissítés:
2024.06.12. (Sze)
8 nap/7 éj
818 184 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




VIP UTASOKNAK, VIP SZOLGÁLTATÁSOK:
MERT ÖN MEGÉRDEMLI! OLVASSA EL ERRE A LINKRE KATTINTVA A RÉSZLETEKET >>

FIGYELEM! A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is.
A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

Általános információk
A 2019-ben nyílt, 300 szobával rendelkező szálloda kb.53 km-re található Larnaca repülőterétől, Ayia Napa üdülőhelyen, 2 percsétatávolságra a Nissi Beach tengerparttól. A városközpont kb. 2 km-re helyezkedik el. A napágyak, napernyők térítésmentesen vehetők igénybe a medencénél, parton fizetős. A szórakozásról animációs és sportprogramok, alkalmanként élőzenés műsorok gondoskodnak. Gyerekeknek mini club, játszótér. A szállodában központi étterem, a`la carte étterem (térítés ellenében), bárok, szabadtéri és beltéri medence (a beltéri téli szezonban fűtött, nyáron a nyitvatartását a hotel korlátozhatja), gyermekmedence, fitneszterem található. Térítés ellenében SPA: hammam, jacuzzi és szauna,wellnesskezelések, souvenir üzletbővítik a szolgáltatások körét.

AYIA NAPA
kb. 60 km-re, keletre helyezkedik el a larnaca-i nemzetközi repülőtértől Ciprus talán legfelkapottabb turistaközpontja. 2013 óta a város megkettőzött erővel dolgozik azon, hogy a Földközi-tenger térségének legjobb és legkozmopolitább nyaralóhelye legyen. Folyamatosan épülő és megújuló hotelek és apartmanok, éttermek, bárok, éjszakai klubok és szórakozóhelyek ölelik körbe a sziget talán legnépszerűbb és legszebb partszakaszát, a fiatalok által méltán kedvelt Nissi Beach-et. 2010 óta itt rendezik meg az Ayia Napa Ifjúsági Fesztivált, amely az évek alatt nemzetközi fesztivállá nőtte ki magát. Sok neves görög és külföldi együttes és előadó lép fel a több tízezres tömeg előtt a három napos rendezvény alatt, koncertezett már itt a Nightstalker és a Sabaton is.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.

Ellátás
All inclusive ellátás reggelivel, ebéddel, vacsorával, napközben snackekkel, helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal.
Teljes panzió, mely tartalmazza a reggelit, ebédet és vacsorát a központi étteremben. A bárokban és a főétkezéseknél az italfogyasztás, valamint a snackek térítés ellenében.
Félpanziós ellátás, mely tartalmazza a reggelit és a vacsorát. Italfogyasztás a főétkezéseknél és a bárokban, valamint a snackek, tea, kávé, térítés ellenében.
Reggelis ellátás, napközben snackek, tea, kávé, helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítés ellenében fogyaszthatók.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitva tartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
lobby bár, külső medence, medence bár, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napágy ( medencénél ), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, szobaszerviz, üzletek, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
fitneszterem, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, belső medence, jakuzzi, manikűr, masszázs, pedikűr, szauna, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek
mini klub, gyermekmedence,


Tengerre néző családi superior szoba
Légkondicionáló (Központi), Erkély, Hajszárító, kb. 37 nm, Mini hűtő, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Tea és kávébekészítési lehetőség, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Ciprus utazás, nyaralás Ayia Napa utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások