Ciprus, Ayia Napa: Limanaki Beach Hotel 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
365226
Utolsó frissítés:
2024.06.12. (Sze)
8 nap/7 éj
463 451 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 175 szobával rendelkező szálloda kb.57 km-re található Larnaca repülőterétől,Larnaca központjától kb.52 km-re, Ayia Napa településen pár perc sétára a homokos tengerparttól.
A napágyak, napernyők térítésellenében vehetők igénybe a tengerparton, a medencénél pedig térítésmentesen. A szálloda szolgáltatásai között többek között megtalálható: központi étterem, bárok, szabadtéri medence, fitneszterem. Térítés ellenében szauna, vízi sportok, mosoda, autó-bérlés éskonferenciaterembérlés bővítik a szolgáltatások körét.Wireless internetezésre,széfés minibár használatra a szobákban térítés ellenében van lehetőség.2022 őszi és téli időszakban a szállodában nem fűtött külső medence áll rendelkezésre (időjárás függvényében változhat).

Ellátás
Reggeli svédasztalos rendszerben a szálloda központi éttermében.Félpanziós ellátás, mely tartalmazza a reggelit és vacsorát. Teljes ellátás, mely tartalmazza a reggelit, ebédet és vacsorát. Az étkezések során és a nap további részében az italfogyasztás felár ellenében lehetséges.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, külső medence, parkolás, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
mosoda, autóbérlés, üzletek, wi-fi,

Szórakozás
fitneszterem, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szauna,

Gyermekeknek
gyermekmedence, játszótér,

Junior suite with pool view
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 39-47 nm, Nappali, Minibár (térítés ellenébe), Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Ciprus utazás, nyaralás Ayia Napa utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások