Bulgária, Sveti Vlas: Garden Of Eden 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
389648
Utolsó frissítés:
2024.07.09. (K)
8 nap/7 éj
350 865 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A 2007-ben épült, összesen 16 szobával rendelkező szálloda kb. 8 km-re a Naposparttól, kb. 1 km-re a Sveti Vlas városközpontjától, valamint kb. 500 m-re a tengerparttól helyezkedik el.

A vendégek kellemes időtöltését lobby/recepció, főétterem, á la carte étterem (előzetes foglalás szükséges), bárok, szabadtéri medencék, fedett medence, pénzváltás, üzletek, kerékpár és autóbérlés, szobaszervíz, orvosi ügyelet szolgálják. A pihenésre, feltöltődésre vágyó utasokról spa/wellness szolgáltatások: jakuzzi, gőzfürdő, masszázs, szauna, szolárium, fodrászat gondoskodik.
A sportok szerelmeseit vízitorna, fitneszterem, teniszpálya, asztali tenisz, billiárd várja.
A gyermekek felhőtlen időtöltését gyermekmedence, játszótér, gyerek klub és animációs csapat biztosítja. Előzetes kérésre babaágy (térítés ellenében) és etetőszék igényelhető a szabad kapacitások függvényében.
A napozóágyak és a napernyők a medencénél térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. A szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe.

A főépületben található szobák légkondicionálóval, erkéllyel, televízióval, telefonnal, mini hűtővel, hajszárítóval felszerelt fürdőszobával rendelkeznek.

Reggelis ellátás, mely tartalmazza a reggelit büférendszerben. Félpanziós ellátás, mely tartalmazza a reggelit és vacsorát büférendszerben.Teljes ellátás, mely tartalmazza a reggelit, ebédet és a vacsorát büférendszerben.A reggeli alkalmával a víz, kávé, tea és gyümölcslevek fogyasztása térítésmentesen lehetséges. Az ebéd és vacsora alkalmával történő italfogyasztás csak térítés ellenében lehetséges.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
Szabadtéri medence, Parkoló, Étterem, Napernyő (medencénél), Napozóágy (medencénél),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások

Tengerparti bár, Orvosi ügyelet, Pénzváltó, Fodrászat, Lobby bár, Medencebár, Kerékpár kölcsönző, Autóbérlés, Szobaszervíz, Széf, Shops, Napernyő (tengerparton), Napozóágy (tengerparton),

Szórakozás
Animációs műsorok, Biliárd, Fitneszterem, Gymnastic, Kids animation, Asztalitenisz, Teniszpálya, Vízi torna, Vízi sportok,

Wellness
Szépségszalon, Belső medence, Jakuzzi, Masszázs, Szauna, Szolárium, SPA központ, Gőzfürdő,

Gyermekeknek
Rácsos kiságy, Etetőszék, Gyermek klub, Gyermekmedence, Játszótér,

STANDARD SZOBA
.

 
Töltődik a foglalási lap
Bulgária utazás, nyaralás Bulgár tengerpart utazás, nyaralás Sveti Vlas utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások