Bulgária, Neszebár: Festa Panorama 4*, all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
387596
Utolsó frissítés:
2024.06.17. (H)
8 nap/7 éj
366 158 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 241 szobával rendelkező szálloda kb.35 km-re található Burgasz repülőterétől, kb. 150 m-re a tengerparttól, melyet egy út választ el a hoteltől.Neszebár városközpontja kb. 50 m-re helyezkedik el. A napernyők, napágyak a medencénél térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre.Strandtörölközőt letét ellenében biztosít a szálloda. A 2017-ben felújított szállodában központi étterem, a`la carte étterem (előfoglalás szükséges), lobby és medence bár, szabadtéri medence, gyermekmedence található.Térítés ellenében szauna, játékterem, pénzváltó, orvosi ellátás bővítik a szolgáltatások körét.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:30-21:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délutáni kávé, tea, fagylalt (meghatározott időszakban), sütemények. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé 10:00-23:00 között térítésmentesen fogyaszthatók. Tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen lehet fogyasztani az a`la carte étterembenazolasztematikusesetén, de előzetes foglalás szükséges. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, az a`la carte étterem szolgáltatásai, a frissen facsart gyümölcslevek,fogyasztása"Night" bárban23óraután térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, külső medence, medence bár, napernyő ( medencénél ), napágy ( medencénél ), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, mosoda, parkolás, autóbérlés, széf, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, biliárd, darts, esti showműsorok, fitneszterem, karaoke, gyermek animációs programok, asztalitenisz, röplabda, vízi aerobik,

Wellness
jakuzzi, masszázs, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő, törökfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, etetőszék, mini klub, gyermekpancsoló, minidiszkó, játszótér,

Városra néző standard szoba
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 22 nm, Mini hűtő, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Bulgária utazás, nyaralás Bulgár tengerpart utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások