Bulgária, Nessebar: Sol Marina Palace 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
233153
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
335 555 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 128 szobával rendelkező szálloda kb. 30 km-re található Burgasz repülőterétől, Neszebár újvárosa és óvárosa között, kb. 300 m-re a homokos,nyilvános tengerparttól. A napozóágyak a medencénél térítésmentesen,atengerpartontérítésellenében állnak rendelkezésre. A törölközők letét ellenében vehetők igénybe. A szórakozásról sport programok és wellness szolgáltatások gondoskodnak. A szállodát elsősorban fiataloknak és pároknak ajánljuk. A 2017-ben felújított szállodában központi étterem, bárok, szabadtéri medence, gyermekpancsoló található.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:30-21:00 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek, fagylalt (meghatározott időszakban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium italok, frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás a Sky bárbanésaza`lacarteétteremben(előzetesfoglalásszkséges) térítés ellenében állnak rendelkezésre. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, külső medence, medence bár, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napágy ( medencénél ), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
strandtörölközö, parkolás, szobaszerviz, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
biliárd, fitneszterem, focipálya, gimnasztika, jóga,

Wellness
jakuzzi, masszázs, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő,

Gyermekeknek

Oldalról tengerre néző standard szoba 2 fő részére
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 28 nm, Minibár (térítés ellenébe), Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC.

 
Töltődik a foglalási lap
Bulgária utazás, nyaralás Bulgár tengerpart utazás, nyaralás Nessebar utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások