Bulgária, Napospart: Hotel Laguna Park 4*, all inclusive, 11-12 nap

4.8pont - 1 értékelés   
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
212351
Utolsó frissítés:
2024.07.06. (Szo)
11 nap/10 éj
643 435 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A fő és egy melléképületből álló,365szobávalrendelkező szálloda Burgasz repülőterétől kb. 34 km-re található, a Napospart központjában, kb. 300 m-reatengerparttól. A napernyők és napágyakés a strandtörölkőzők a medencénél térítésmentesen állnak rendelkezésre.A 2017-ben felújított szállodában központi étterem, bárok (medence bár, lobby bár, snack bár)szabadtérimedence,gyerekmedence,vízicsúszdák várják a vendégeket.A szállodát családoknak, pároknak, a kikapcsolódásra vágyó utasainknak egyaránt ajánljuk.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-21:00között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délutáni snack, tea, fagylalt (meghatározott időszakokban), sütemények. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10:00-23:00 között térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, a frissen facsart gyümölcslevek,palackozott sörök és borok, koktélok térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, külső medence, medence bár, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, fodrászat, mosoda, parkolás, üzletek, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, biliárd, darts, fitneszterem, gimnasztika, gyermek animációs programok, minigolf, asztalitenisz, vízilabda,

Wellness
masszázs, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő, törökfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekmenü, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, minidiszkó, játszótér,

Standard szoba
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 38 nm, Minibár (térítés ellenébe), Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Bulgária utazás, nyaralás Bulgár tengerpart utazás, nyaralás Napospart utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások