Bulgária, Napospart: Fenix 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
225657
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
256 262 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A314szobávalrendelkező szálloda Burgasz repülőterétől kb.32 km-re található, a Napospart központjától kb. 800 m-re, kb. 50 m-re a homokos tengerparttól. A szálloda közelében éttermek, bárok találhatók. A kertben szabadtéri medence, gyermekpancsoló található. A szállodában központi étterem, bárok (lobby bár, medence bár) várják a vendégeket. A napágyak,napernyők a medencénél térítésmentesen állnak rendelkezésre.A napernyők térítés ellenében vehetők igénybe a félpanziós ellátást foglaló utasoknak.Kisebb, kellemes hangulatú szállodát elsősorban fiataloknak, pároknak ajánlunk.

Ellátás
Félpanzió: A szálloda félpanziós ellátása magába foglalja a reggelit és a vacsorát. Az italok térítés ellenében fogyaszthatók.All inclusive ellátás, mely 07:30-21:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd,vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek, kávé, tea sütemények, fagylalt (meghatározott időszakban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok11:00-23:00között térítésmentesen fogyaszthatók. Az import italok, frissen facsart narancslé térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
lobby bár, külső medence, medence bár, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napágy ( medencénél ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, mosoda, parkolás, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ), wi-fi,

Szórakozás
fitneszterem,

Wellness
masszázs,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, etetőszék, gyermekpancsoló,

Standard szoba
Légkondicionáló (Központi), Erkély, Hajszárító, kb. 22 nm, Minibár (térítés ellenébe), Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC.





 
Töltődik a foglalási lap
Bulgária utazás, nyaralás Bulgár tengerpart utazás, nyaralás Napospart utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások