Bulgária, Napospart: Dit Majestic Beach Resort 4*+, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
327085
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
381 217 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
Szállás leírás: A 4*-os, 12 emeletes főépületből és 2 melléképületből álló, összesen 409 szobával rendelkező szálloda kb. 2 km-re Napospart központjától, kb. 10 m-re a privát tengerparttól helyezkedik el.
Szálloda felszereltsége és szolgáltatások: recepció, lobby, lift, főétterem, á la carte étterem, bárok, orvosi ellátás, mosoda, pénzváltás, üzletek, autóbérlés.
Wellness szolgáltatások: török fürdő, gőzfürdő, szauna, jakuzzi, masszázs, fodrászat, szépségszalon térítés ellenében.
Sport és szórakozás: fitneszterem, asztalitenisz, darts, biliárd, teniszpálya, minifoci, vízilabda, minigolf és vízisportolási lehetőségek a tengerparton térítés ellenében. Napközben animációs programok, esténként szórakoztató műsorok, élőzenés estek és diszkó.
Tengerpart és medencék: kb. 10 m-re a tengerpart, szabadtéri medencék, napozóterasz.
Napozóágyak, napernyők és strandtörölköző: a medencénél és a tengerparton a napozóágyak, napernyők és a strandtörölköző térítésmentesen vehetők igénybe.
Gyermekbarát szolgáltatások: gyermekmedence, gyermek animáció, mini és tini diszkó, gyerek és tiniklub, játszóterek, játékterem, babaágy és etetőszék (szabad kapacitások függvényében).
WiFi internetkapcsolat: térítésmentesen elérhető a közös helyiségekben és a szobákban.
Szobák általános felszereltsége: erkély, légkondicionáló, telefon, televízió, WiFi internetkapcsolat, széf, minibár, vízforraló, hajszárítóval felszerelt fürdőszoba. Az apartman szobatípusokban konyhasarok is található, valamint a 2. és 6. emeleten helyezkednek el. Mozgáskorlátozott vendégek számára kialakított szoba a szabad kapacitások függvényében, előzetes kérésre foglalható.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.


Ellátás
Ultra All Inclusive ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
-reggeli büférendszerben: 07:30 - 10:30
- késői reggeli: 10:30 - 12:00
- ebéd büférendszerben: 12:30 - 14:30
- vacsora büférendszerben: 18:00 - 21:30
a szálloda központi éttermében.
-napközben snack ételek: 12:30 - 15:00
- sütemények, fagylalt: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00
Az á la carte éttermek 1 alkalommal térítésmentesen vehetők igénybe, előfoglalás szükséges legalább 1 nappal előtte a szálloda `Guest Relation” részlegén. Á la carte éttermek: olasz és ázsiai.
A szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban import és helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók 0-24 órában.
Egyes import és prémium kategóriás italok, frissen facsart gyümölcslevek fogyasztása térítés ellenében áll rendelkezésre.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzletpolitikája szerint a vacsorák során alkalmi öltözet viselése elvárt.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.


Térítés mentes szolgáltatások
tengerparti bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, külső medence, parkolás, medence bár, központi étterem, snack bár, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, fodrászat, mosoda, üzletek,

Szórakozás
animációs műsorok, biliárd, darts, fitneszterem, gyermek animációs programok, minigolf, asztalitenisz, teniszpálya, vízi aerobik, vízilabda, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, jakuzzi, masszázs, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő, törökfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, játszótér,

Standard high floor
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 23 nm, Vízforraló, Minibár, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, kanapéágy, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Bulgária utazás, nyaralás Bulgár tengerpart utazás, nyaralás Napospart utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások