Bulgária, Napospart: Dit Club Hotel Evrika 4*, all inclusive, 11-12 nap

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
288104
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
12 nap/11 éj
588 663 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 633 szobával rendelkező szálloda kb. 35 km-re található Burgasz repülőterétől, közvetlenül a Napospart központjában. A homokos tengerpart közvetlenül elérhető a hotelből, melyet egy sétányon át lehet megközelíteni. A napernyők, napágyak és a strandtörölközők a medencénélés a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre.A szórakozásról animációs és sportprogramok gondoskodnak.Wireless internetezésre a lobbyban ingyenesen van lehetőség. A2016-banfelújított szállodában központi étterem, a`la carte éttermek (bolgár, ázsiai, olasz - előfoglalás szükséges, térítés ellenében), szabadtéri medence, gyermekmedence,aquapark várják a vendégeket. Térítés ellenében maszsázs, szépségszalon, minigolf, biliárd, mosoda,orvosi ellátás bővítik a szolgáltatások körét.A szállodát kikapcsolódni vágyó fiataloknak, valamint családosoknak egyarántajánljuk.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.


Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:30-21:30 között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli,későikontinentálisreggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek, délutáni kávé, tea. Tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen lehet étkezni az a`la carte éttermek valamelyikében, azonban előfoglalás szükséges. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé10:00-24:00között térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium kategóriájú italok, a frissen facsart gyümölcslevek valamint az a`la carte éttermek szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, tengerparti bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, külső medence, parkolás, medence bár, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, mosoda, autóbérlés, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
animációs műsorok, strandröplabda, biliárd, darts, fitneszterem, focipálya, élő zene, minigolf, asztalitenisz, teniszpálya, vízilabda, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, jakuzzi, masszázs, szauna,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekmenü, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, minidiszkó, játszótér,

Medencére néző standard szoba
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 24-26 nm, Mini hűtő, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Tea és kávébekészítési lehetőség, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Bulgária utazás, nyaralás Bulgár tengerpart utazás, nyaralás Napospart utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások