Bulgária, Napospart: Best Western Plus Premium Inn 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
233554
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
359 203 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A szállodaBurgaszrepülőterétőlkb.25km-re,a Napospartközpontjától kb.1km-re található, a tengerparttól kb. 150 méterre. A medencénél a napernyők, napágyak és a strandtörölközők térítésmentesen állnak rendelkezésre. A 145 szobával rendelkező szállodában központi étterem,bárokvárjákavendégeket.A kertben szabadtéri medence, gyermekmedence,vízi csúszdák találhatók.A szórakozásról különböző animációs és sportprogramok gondoskodnak.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.

Ellátás
Reggelis ellátás.Félpanzió: a szálloda félpanziós ellátása magába foglalja a reggelit és a vacsorát. Az italok térítés ellenében fogyaszthatók.All inclusive ellátás, mely 07:00-24:00 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek, fagylalt (meghatározott időszakban), sütemények. A bárokban a főétkezéseknél helyi alkoholos és alkoholmentes italok, a frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, külső medence, medence bár, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
parkolás, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
biliárd, sakk, darts, asztalitenisz,

Wellness

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekpancsoló, gyermek csúszda,

Economy szoba
Légkondicionáló (Központi), Hajszárító, kb. 18 nm, Vízforraló, Minibár (térítés ellenébe), Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Tea és kávébekészítési lehetőség, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Bulgária utazás, nyaralás Bulgár tengerpart utazás, nyaralás Napospart utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások