Bulgária, Napospart: Baikal Hotel 3*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
225633
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
324 427 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 2018-ban felújított, összesen 298 szobával rendelkező szálloda kb. 600 m-re Napospart központjától, kb. 30 km-re Burgasz repülőterétől, valamint kb. 150 m-re a tengerparttól helyezkedik el.
A hotelben főétterem, bárok, szabadtéri medence,napernyők és napágyak, miniclub és animációs programok térítés mentesen állnak rendelkezésre.
Térítés ellenébenszépségszalon és fodrászat, masszázs, autó bérlés, pénzváltó,mosoda, orvosi ellátás bővítik a szolgáltatások körét.
WiFi internetkapcsolat térítésmentesen elérhető a közös helyiségekben.
A gyermekek felhőtlen szórakozását gyermekmedence, játszótér, mini klub, animációs programok biztosítják. Előzetes kérésre babaágy (térítés ellenében) és etetőszék igényelhető a szabad kapacitások függvényében.

Ellátás
All Inclusive ellátás, mely tartalmazza a reggelit, ebédet és a vacsorát büférendszerben a szálloda központi éttermében.Délutáni snack, fagylal (meghatározott időszakban), sütemény,kávé,tea, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása térítésmentesen a szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban. Import és prémium kategóriás italok fogyasztása térítés ellenében áll rendelkezésre.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, külső medence, medence bár, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napágy ( medencénél ), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, fodrászat, mosoda, parkolás, autóbérlés, széf, üzletek, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
animációs műsorok, fitneszterem, gyermek animációs programok, minigolf, asztalitenisz, vízi aerobik,

Wellness
szépségszalon, masszázs,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, etetőszék, mini klub, gyermekpancsoló, játszótér,

Standard szoba
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 17 nm, Mini hűtő, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Bulgária utazás, nyaralás Bulgár tengerpart utazás, nyaralás Napospart utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások