Hotel Glarus Beach 3*


4.6 pont - 3 értékelés   
Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Város:
Napospart 
Besorolás:
 

Értékelések az nevű ajánlathoz

Értékelések az nevű szállodához


Írja meg tapasztalatait!
Név:
- Család kiskorú gyermekkel
Dátum:
2010.09.22 16:03
Visszatérne:
Általános benyomás:
Elhelyezkedés:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szolgáltatások:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tisztaság:
csillag csillag csillag csillag csillag
Ellátás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szobák:
csillag csillag csillag csillag csillag
Általános benyomás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tetszik:
Véleményem szerint fantasztikus volt az utazásunk.A 6 emeletes főépületben voltunk elszállásolva, egymás melletti összenyitható két szobában. A fiammal és az ő családjával,feleséggel és két 13 év alatti gyerekkel nyaraltunk.A szállodai elhelyezés, az étkezés, a szálloda tisztaságfa nem 3 hanem négy csillagos volt.A szálloda előtt egy kb 80 méter hosszú 1,5 m mély külső medence volt, fekvőhelyekkel és napernyővel, melyet ingyen lehetett igénybe venni, így mi a tengerhez mely valóban csak kb 5o méterre volt a szállodától csak fürödni mentünk ki.

Naponta takarítottak, 3 naponta cserélték az ágyneműt /mi 11 napig voltunk/.A szobák tiszták voltak.Az éttermi szolgáltatás fejedelmi volt, állandóan figyelték és töltötték fel a fogyóbsn lévő étkeket. Mindenből bőséges volt a választék.Egyszerűen fantasztikus volt.A családdal megegyeztünk abban, hogy ez volt eddig életünk legjobb nyaralása. MIndenkinek ajánlom ezt a szállodát, és ha lehetőségünk lesz rá, biztos hogy jövőre is ide fogunk menni nyaralni.A gyerekeknek napközben egész nap ingyen volt ital, délben melegétel,délután fagyi.Így nem kelett semmire sem pénzt költeni.Amitóta hazajöttünk, mindenkinek ajánljuk ezt a csodálatos üdülőt.

Pergéné

Nem tetszik:
Nincs olyan ami nem tetszettt, ez az üdülő fantasztikus.

Egyéb:
lehetőség van az autóval érkezőnek a szálloda területén örzőtt parkoló igénybevételére,ez napo 6 Euro volt, de megérte, ugyanis a tengerparton általában szinte lehetetlen parkolni, mivel nagyon kevés parkoló van.









(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások