Bulgária, Aheloy: Wave Resort 4*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
302439
Utolsó frissítés:
2024.06.25. (K)
8 nap/7 éj
546 009 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 426 szobával rendelkező szálloda kb. 20 km-re található Burgasz repülőterétől, kb. 6 km-re Pomorie városától, kb. 100 m-re a homokos tengerparttól. A medencénél és a tengerparton a napernyők, napágyak, strandtörölközők térítésmentesen állnak rendelkezésre.Wireless internetezésre a lobbyban ingyenesen van lehetőség. A szállodában központi étterem, a`la carte étterem, bárok, a kertben szabadtéri medence, gyermekmedence, játszótér,aquapark található. A szállodát családos Utasainknak,fiataloknak éskikapcsolódni vágyóknakUtasainknak is ajánljuk.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00 és 21:00 óra között vehető igénybe az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli(10:00-12:00 között), ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délután tea, kávé és sütemény, éjjeli snack (21:00-07:00 között). A helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen állnak rendelkezésre. Az import alkoholos és alkoholmentes italok,frissenfacsartgyümölcslevek térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitva tartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, tengerparti bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, külső medence, parkolás, medence bár, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, autóbérlés, üzletek,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, strandröplabda, darts, fitneszterem, vízi aerobik, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, belső medence, jakuzzi, masszázs, szauna, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek
babakocsi, gyermekfelügyelet, mini klub, gyermekmedence, játszótér,

Premium room with sea view
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 44 nm, Minibár, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Bulgária utazás, nyaralás Bulgár tengerpart utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások