BALI - KÖRUTAZÁS ÜDÜLÉSSEL

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
körutazás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
401453
Utolsó frissítés:
2024.06.20. (Cs)
11 nap/10 éj
933 000 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel
Denpasar - Ubud - Besakih - Penglipuran (Bangli) - Batur hegy - Tampaksiring - (Ubud) - Kemenuh - Betubullan - Uluwatu - Nusa Dua / Tanjung Benoa - Tanah Lot - Beratan-tó - (Nusa Dua / Tanjung Benoa) - Denpasar
Aki Bali igazi arcára kíváncsi, annak kihagyhatatlan helyszín Ubud. A varázslatos falut az `Ízek, imák, szerelmek” című hollywoodi film tette híressé, ám szerencsére a turisták élénkebb jelenléte ellenére őrzi a kulturális és képzőművészeti hagyományokat és az autentikus balinéz hangulatot. Illatozó virágok, bársonyos rizsföldek, kecses templomok kísérik itt az utazók lépteit a művészeket is gyakran inspiráló misztikus környezetben. Az itt eltöltött napok során a hindu szentélyek mellett számos természeti szépség, sőt egy fűszerpark és a Fiatalság Szent Forrása is felfedi titkait. A körutazás végén tengerparti pihenés és feltöltődés vár az utazókra kitűnő színvonalú, választható négy- vagy ötcsillagos szállodában.



Időpontok:
2024. február 10-20. GARANTÁLT INDULÁS!2024. március 29. - április 8.2024. június 20-30.

1. nap: Budapest - Denpasar
Elutazás Budapestről az esti órákban átszállással Denpasarba. Éjszaka a repülőgépen.

2. nap: Denpasar - Ubud
Érkezés Balira helyi idő szerint az esti órákban. Transzfer és vacsora egy helyi étteremben, majd továbbutazás és szállás Ubudban.

3. nap: Ubud
Reggeli a szállodában. Délelőtt szabadprogram. Ubud rizsföldekkel és dús erdőkkel szabdalt varázslatos vidéke megmutatja Bali igazi arcát. A hagyományos balinéz kultúra itt mindenhol jelen van: a táncelőadásokban, a zenében, a színes portékákban, a gasztronómiában és a mindennapokban. Délután látogatás a helyi piacon, majd látogatás az Elefánt-barlanghoz (Goa Gajah), a IX században épített hindu szentélyhez, melynek misztikumát csak növeli, hogy bejárata egy démoni arcot ábrázol. Visszautazás a szállodába, útközben megálló a rizsföldek között. Szállás Ubudban.

4. nap: Besakih - Penglipuran (Bangli) - Batur hegy - Tampaksiring
Reggeli a szállodában. Egész napos kirándulás, mely során látogatás a Besakih templomban, Bali legnagyobb templomkomplexumában. A hindu vallás legfontosabb temploma a sziget szent vulkánja, a Mount Agung oldalában helyezkedik el. Továbbutazás egy XVI. században alapított faluba, Pendlipuranba, mely még ma is őrzi a több száz éves építészeti és kulturális hagyományokat. A település varázsát a bambuszból készült épületek látványa és a helyiek vendégszeretete adja. Ebéd egy helyi étteremben, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Batur hegyre. Délután látogatás egy fűszerparkban, ahol többek között kávét, kakaót és vaníliát termesztenek. Lehetőség nyílik a világ egyik legritkább és legdrágább kávéja, a luwak kávé kóstolására is. Továbbutazás a fiatalság szent forrásához, ahol a helyiek gyermekáldásért és fiatalságuk megőrzéséért imádkoznak az istenekhez, ajándékokat hoznak nekik és megfürdenek a földből feltörő forrásban. Visszautazás a szállodába. Szállás Ubudban.

5. nap: Kemenuh - Batubullan - Uluwatu - Nusa Dua / Tanjung Benoa
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés. Utazás a sziget déli része felé. Útközben látogatás a fafaragásairól ismert Kemenuh faluban, majd a híres indonéz batikművészetről ismert Batubullan faluban. Délután a sziklaszirtre épült Uluwatu templom megtekintése, melyet a Balit a gonosz démonoktól megvédő úgynevezett `tengeri iránytemplomok” egyikeként építettek a XI. században. Ezt követően egy helyi tradicionális táncelőadás látható, mely Ramayana hercegnő történetét meséli el ritmusos tánccal, `cak-cak” szavakat kántálva, a háttérben a naplemente látványával. Transzfer a tengerparti szállodába.

6. nap: Nusa Dua / Tanjung Benoa
Reggeli után szabadprogram pihenésre, kikapcsolódásra a tengerparti szállodában.A decemberi időpontban szilveszteri vacsora a szállodában.

7. nap: Tanah Lot - Beratan-tó
Reggeli a szállodában. Délelőtt kirándulás a XVII. században épült Tanah Lot sziklatemplomhoz, mely csak apály idején közelíthető meg gyalogosan. Látogatás az Alas Kedaton templomot őrző majmok élőhelyén, a Majomerdőben, ahol egészen közelről, természetes környezetükben lehet megfigyelni a bolondos és vidám állatokat. A Beratan-tó partján a csodálatos hegyvidéki környezetben épült híres úszótemplom, az Ulun Danu Beratan megtekintése. Ebéd egy helyi étteremben, majd kirándulás az 1740-ben alapított Mengwi királyi család főtemplomához (Taman Ayun). Visszautazás a tengerparti szállodába

8-9. nap: Nusa Dua / Tanjung Benoa
Reggeli után szabadprogram a tengerparti szállodában.

10. nap
Reggeli után szabadprogram a választott tengerparti szállodában. Késői kijelentkezés a szállodából, majd transzfer a repülőtérre az esti órákban. Hazautazás Budapestre átszállással.

11. nap
Hazaérkezés Budapestre.

Minimum létszám: 20 fő




 
Töltődik a foglalási lap
Indonézia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások