Bali, Sanur: The Pavilions Bali 4*, teljes ellátással, 7 éj

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
399744
Utolsó frissítés:
2024.04.24. (Sze)
10 nap/7 éj
1 239 360 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




BALI: paradicsomi színteret biztosít a gondtalan kikapcsolódásra, és egyidejűleg kulturális élményekre vágyó utazóknak. Jól ismert képző- és táncművészetéről, zenei életéről, de a ritka madárfajok iránt érdeklődők sem térnek haza maradandó élmények nélkül. Bali híres természeti értékeiről. Hat tagból álló vulkánlánc, buja trópusi erdők, rizsföldek, gyümölcsösök tarkítják a mély krátertavak és kanyonok által szabdalt szigetet. A feldíszített templomok különleges harmóniát alkotnak a mandarin, magnólia fák, a szegfűszeg, a különböző orchideafélék, hibiszkuszok, valamint számos különleges trópusi növény illatával átszőtt látványával. A sziget lakói az indonéz többségtől eltérően hindu vallásúak.A sziget főbb üdülőhelyeinek jellege eltérő. Kuta nyüzsgő üzletekkel, szórakozóhelyekkel teli, tengerpartja a magas hullámok miatt elsősorban szörfözőknek ideális. Kutától mindössze 11 km-re épültek ki az újabb üdülőtelepek, Nusa Dua és Tanjung Benoa, amelyek elsősorban a magasabb szolgáltatási színvonalat igénylő turisták kedvelt célpontjai.

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy 2024.03.11-én lesz Balin a Nyepi ünnep (csend ünnepe). Ezen a napon minden zárva tart, így ekkor csak a szálloda területén tudnak tartózkodni. A tengerpart sem használható, viszont a szálloda medencéjét tudják használni.  Az üzletek, éttermek is zárva tartanak és ezen a napon repülő, transzfer/ taxi sem közlekedik, így erre a napra nem ajánljuk az érkezés/ indulás időpontját.
A tv és internet szolgáltatás sem működik ilyenkor,így akinek ez problémát okoz, javasoljuk, hogy más időpontot válasszon.


The Pavilions Bali Hotel 4*

https://www.pavilionshotels.com/bali/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb


Elhelyezkedése: Az üdülőhely egy csodálatos trópusi kertben rejtőzik, mégis csak egy rövid sétára van Sanur bájos tengerparti városának minden látnivalójától. 

Szolgáltatások: A hotel villái saját napozóterasszal, síkképernyős kábel TV-vel, és Wifivel felszereltek. Pihentető masszázskezelések, testkezelések, fitneszközpont és szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére.

Villák: Légkondicionáltak, mini bárral felszereltek, valamint a reggeli kérhető a szobákba is.

Garden villa: 120 négyzetméter alapterületű,  tágas hálószobával, nappalival és fürdőszobával. A fürdőszoba káddal, valamint elkülönített zuhanyzóval ellátott.

A villához tartozik egy kültéri esőztető zuhany is. 

Pool villa: 140 négyzetméter alapterületű, napozóterasszal és privát kerttel. Tágas nappali és hálószoba, valamint saját medence áll a vendégek rendelkezésére.

A fürdőszoba szintén káddal, valamint elkülönített zuhanyzóval ellátott. A villához tartozik még egy kültéri esőztető zuhany is. 

Honeymoon pool villa: Nászutas pároknak lett kialakítva ez a különleges villa, mely 180 négyzetméter alapterületű. Napozóterasz, privát trópusi kert, valamint medence is tartozik hozzá. Tágas nappali, ebédlő és fürdőszoba található a villában. A fürdőszoba egyaránt rendelkezik káddal, illetve elkülönített zuhanyzóval. A kád két személy részére lett kialakítva. 

Two bedroom pool villa: 270 négyzetméter alapterületű, privát trópusi kerttel, medencével és napozóterasszal. A villában ebédlő, nappali, teljesen felszerelt konyha, káddal és zuhanyzóval is ellátott fürdőszoba és 2 hálószoba található.

Ellátás: teljes ellátással, foglalható még reggelivel, illetve félpanziós ellátással is.

Utazás: repülővel Budapestről, átszállással

A szálloda hivatalos besorolása: 4*
Az utazásszervező véleménye: 4*+

A részvételi díj a repülőjegy árak emelkedésének függvényében változhat, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! További időpontokkal, magasabb kategóriás szállodákkal kapcsolatban kérem, érdeklődjön irodáinkban!










 
Töltődik a foglalási lap
Indonézia utazás, nyaralás Bali utazás, nyaralás Sanur utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások