Bali, Jimbaran: Mövenpick Resort & Spa 5*, félpanzióval, 7 éj

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
399745
Utolsó frissítés:
2024.04.24. (Sze)
10 nap/7 éj
960 650 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




BALI: paradicsomi színteret biztosít a gondtalan kikapcsolódásra, és egyidejűleg kulturális élményekre vágyó utazóknak. Jól ismert képző- és táncművészetéről, zenei életéről, de a ritka madárfajok iránt érdeklődők sem térnek haza maradandó élmények nélkül. Bali híres természeti értékeiről. Hat tagból álló vulkánlánc, buja trópusi erdők, rizsföldek, gyümölcsösök tarkítják a mély krátertavak és kanyonok által szabdalt szigetet. A feldíszített templomok különleges harmóniát alkotnak a mandarin, magnólia fák, a szegfűszeg, a különböző orchideafélék, hibiszkuszok, valamint számos különleges trópusi növény illatával átszőtt látványával. A sziget lakói az indonéz többségtől eltérően hindu vallásúak.A sziget főbb üdülőhelyeinek jellege eltérő. Kuta nyüzsgő üzletekkel, szórakozóhelyekkel teli, tengerpartja a magas hullámok miatt elsősorban szörfözőknek ideális. Kutától mindössze 11 km-re épültek ki az újabb üdülőtelepek, Nusa Dua és Tanjung Benoa, amelyek elsősorban a magasabb szolgáltatási színvonalat igénylő turisták kedvelt célpontjai.

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy 2024.03.11-én lesz Balin a Nyepi ünnep (csend ünnepe). Ezen a napon minden zárva tart, így ekkor csak a szálloda területén tudnak tartózkodni. A tengerpart sem használható, viszont a szálloda medencéjét tudják használni.  Az üzletek, éttermek is zárva tartanak és ezen a napon repülő, transzfer/ taxi sem közlekedik, így erre a napra nem ajánljuk az érkezés/ indulás időpontját.
A tv és internet szolgáltatás sem működik ilyenkor,így akinek ez problémát okoz, javasoljuk, hogy más időpontot válasszon.


Mövenpick Resort & Spa 5*

https://www.movenpick.com/en/asia/indonesia/bali/jimbaran-bali.html?utm_source=google&utm_medium=local&utm_campaign=hotel-MHR-jimbaran-bali&y_source=1_MTUzNjI5NjctNzE1LWxvY2F0aW9uLndlYnNpdGU%3D


Elhelyezkedése: A szálloda 8 km-re fekszik a legközelebbi repülőtértől, a Ngurah Rai-tól. A 4 különböző szabadtéri medencével büszkélkedő Mövenpick Resort & Spa Jimbaranban található, 100 méterre a Jimbaran strandtól.

Szolgáltatások: A családi üdülőhelyen fürdőközpont, fitneszközpont, 5 étkezési lehetőség, valamint 7 rendezvény helyszín található. Légkondicionált szobái síkképernyős, műholdas TV-vel, valamint iPod-dokkolóval rendelkeznek. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik káddal, hajszárítóval és ingyenes piperecikkekkel. Az extra kényelem érdekében fürdőköpeny és papucs is biztosított. A szálláshelyen 24 órás recepció, parkolóinas-szolgáltatás, valamint kerékpár- és autókölcsönző is működik. A környéken számos programlehetőség kínálkozik, beleértve a golfozást, a szörfözést és a sznorkelezést.

Szobák: A szálloda minden szobájában gyors, vezeték nélküli internet elérhető.

Kétágyas classic szoba: Ez a szobatípus foglalható kertre, illetve medencére nyíló kilátással, valamint king méretű ággyal. 38 négyzetméter alapterületű. Kávé és tea bekészítés, vasaló és vasalódeszka, illetve mini bár is található a szobában. Saját terasz és erkély is tartozik a szobához. 

Junior suite: 58 négyzetméter alapterületű lakosztály, melyben egy king méretű ágy, valamint egy heverő is helyet kapott. Mini bár, vasaló és vasalódeszka, illetve tea és kávé bekészítés is található.

Family Duplex: A duplex stílusú családi szobák mindenki számára megfelelő teret biztosítanak a pihenéshez. A 60 négyzetméteres szobában a földszinten egy külön hálószoba található king-size ággyal, a felső szinten pedig egy másik hálószoba fürdőszobával. Ez a szobatípus is foglalható szintén kertre, illetve medencére nyíló kilátással is.

Premium suite: A több mint 78 négyzetméteres lakosztályok elegáns és letisztult berendezése a bali kultúrát tükrözi. Szintén rendelkezik azokkal a szolgáltatásokkal, mint a többi szobatípus. 

Pool suite: Az alábbi lakosztályok a legnagyobbak, 158 négyzetméteresek, és hihetetlen kilátást nyújtanak az Indiai-óceánra a tágas, privát úszómedencékkel rendelkező erkélyekről.

Family Prestige szobák: A gyermekkel utazók számára, akik extra helyet és alapvető otthoni kényelmet igényelnek, a Family Prestige összenyitható szobák (76 nm) tökéletes választás. Két jól felszerelt Classic vagy Classic medencére néző szobát kínálunk, amelyek között egy ajtó van. A szobákhoz 2 fürdőszoba tartozik.

Ellátás: félpanzióval, illetve reggelivel vagy teljes panzióval is foglalható

Utazás: repülővel Budapestről, átszállással

A szálloda hivatalos besorolása: 5*
Az utazásszervező véleménye: 5*

A részvételi díj a repülőjegy árak emelkedésének függvényében változhat, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! További időpontokkal, magasabb kategóriás szállodákkal kapcsolatban kérem, érdeklődjön irodáinkban!






 
Töltődik a foglalási lap
Indonézia utazás, nyaralás Bali utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások