Burgenlandi vártúra lakomával

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
autóbusszal
Szálláshely:
Típus:
körutazás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
321735
Utolsó frissítés:
2022.10.08. (Szo)
1 nap/0 éj
24 744 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »
Ausztriában 2022. május 16-án a beutazással kapcsolatos minden korábbi korlátozást feloldottak!

Tudnivalók az autóbuszos utazásról:
- autóbuszainkat a közegészségügyi helyzetben előírt higiéniai szabályok betratásával közlekedtetjük,
- az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése a közösen használt felületek több alkalommal történő áttörlését, fertőtlenítését jelenti,
- kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvása érdekében az utazáson csak abban az esetben vegyenek részt, ha egészségesek.

A nevezetességek látogatása a helyi egészségügyi előírások betartása szerint lehetséges.

Részletes programajánlat:

Indulás 06.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás rövid pihenővel Ausztriáig. Első megállónkGüssing, Dél-Burgenland rendkívül impozáns vára. A várfalakról nyíló elbűvölő kilátás és a vármúzeum gazdag kiállításai teszik a Batthyány család ősi fészkét kihagyhatatlan látnivalóvá. A látványos fekvésű várhoz egy meredek kövezettszerpentinútonjutunk fel. Kényelmesebbek használhatják a hegy oldalában kiépített modernfelvonótis. A vármúzeum egyik legérdekesebb része egy berendezettebédlőés azeneszoba, ahol Európa legrégibb orgonája található. Ezen egykor Mozartis játszott. Güssing várának búcsút intveLéka váráhozlátogatunk. Az 1200-as években épült lovagvárban megtekinthetjük a lovagtermet, fegyverraktárat, a várkonyhát és a börtönt. A várban él Közép-Európa egyik legnagyobb denevér kolóniája, melynek külön kiállítást szenteltek. A várlátogatást követően részt veszük egy lovagi-lakomán. A 4 fogásos ebédünket finom borral öblítjük le. (A lakomát a részvételi díj tartalmazza!) Ezt követően hazaindulunk. Útközben felkeressük a műemlékvédelem alatt álló Cáki Pincesort. A múlt századig a térség gazdái a szőlőtermsztésből és borkészítésből éltek. A szőlőtermesztést mára felváltotta a gesztenyetermesztés, azonban a pince épületei még őrzik a letűnz korok emlékét. Rövid fotószünet után továbbutazunk. Érkezés Budapestre az esti órákban.

 
Töltődik a foglalási lap
Ausztria utazás, nyaralás(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|