Washington, New York és Miami - magyar nyelvű idegenvezetéssel

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
körutazás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
374754
Utolsó frissítés:
2023.10.20. (P)
10 nap/9 éj
1 151 000 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »
NEW YORK ÉS MIAMI - MAGYAR NYELVĂ› IDEGENVEZETÉSSEL


Körutazás Amerikában, New York, Miami, Amerikai Egyesült Államok, Florida


New York, New York. A világ legfontosabb pénzügyi-gazdasági központja, mindannyiunk bakancslistás úti célja, filmekből és sorozatokból ismerős számtalan, világhírű látványossággal. New Yorkról mindenkinek él egy kép a fejében, a valóság azonban minden várakozást felülmúl: csodálatos őskáosz fogad minket, mely hangos-színes-szagos, egyszerre nemzetközi és nagyon amerikai, és mely minden utcasarkon valami újjal, izgalmassal kecsegtet.
Utazásunk tortájára a habot Miami adja: a New York-i városnézések fáradalmait Florida óceánpartjánál pihenhetjük ki.

Garantált indulás!

Árfolyam-garancia: USD-ben történő fizetés esetén irodánk árfolyam-garanciát vállal.


1. nap

Utazásunk Budapestről indulva a menetrend függvényében a reggeli/ déli órákban veszi kezdetét, érkezést követően remek, Manhattanben elhelyezkedő szállodánk felé vesszük az irányt, ahol másnap reggelig igyekszünk kipihenni az utazás fáradalmait.

Tervezett hotel (a változtatás jogát irodánk fenntartja):

Courtyard by Marriott New York Manhattan/Times Square West (április, május, június, július)

Courtyard by Marriott New York World Trade Center Area (augusztus)

DoubleTree by Hilton New York Downtown (szeptember, október; 2024-ben: április és május)

2. nap

A hotelben elfogyasztott reggelink után egy aktív séta és/ vagy buszos kirándulás során délelőtt Manhattan déli részét, a pénzügyi negyedés az egykori World Trade Center környékét fedezzük fel.

A nap további részében ismerjük meg a délelőtt kívülről megcsodált épületeket belülről is! 3=4 fakultatív programcsomagot választó utasainkat az alábbi felejthetetlen élmények várják idegenvezetőnkkel:

jó hangulatú, közös "piknik" ebéd9/11 Memorial & Museum (Az igazi történelem itt vár bennünket. Hagyjunk helyet az érzelmeknek ezen a rendkívüli bemutatón! Óriási erővel hat, hogy egyszeriben ott találjuk magunkat a világot alapjaiban megrendítő esemény részleteinél.)One World Observartory (A One World Observatory New York legújabb, legmodernebb kilátója a város déli részében.)Városnéző hajóút: Manhattan és a Szabadság-szobor látképe mellett az East River túlsó partján Brooklyn, míg a Hudson másik oldalán Jersey City fényeiben gyönyörködhetünk.
3. nap

Reggeli után fél napos városnézés következik, melynek keretei között olyan világhírű látványosságokat tekinthetünk meg, mint a folyton nyüzsgő Times Square, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, az ikonikus Empire State vagy Flatiron Building.
A hab a tortán a helyiek kedvence, a High Line, egy régi ipari magasvasút pályáján épített nyilvános park meglátogatása lesz. A közeli Grand Central Terminal is ezen napunk fényét emeli: a világ egyik legnagyobb és legszebb vasútállomásán milliók haladnak keresztül naponta, ez New York egyik legfontosabb ütőere, de vár minket a kihagyhatatlan Central Park is, ahol véget ér a közös program.

Esti fakultatív program: New York by night programunkon gyönyörködjön a fényárban úszó metropolisz panorámájában az Amerikai Egyesült Államok egyik legismertebb jelképének számító Empire State Building kilátójából! A program a belépő mellett vacsorát is tartalmaz.

4. nap

Aki a bőséges reggeli után végig velünk tart ezen az egész napos fakultatív városnézésen, rendhagyó módon ismerkedhet meg - többek között - az alábbiakkal: 5th Aveneue, Dakota-ház, Central Park, Lincoln Center, Rockefeller Center, Saint Patrick katedrális, stb. A közös, a program részét képező ebéd után együtt az amerikai kultúra fellegvárát, a Metropolitan Múzeumot. (A programra maximum 20 fő jelenetkezését tudjuk fogadni, időrendi sorrendben.)

Aki nem tart az egész napos fakultatív programot választó utasokkal és idegenvezetőnkkel, szintén fakultatív programként ellátogathat a Szabadság-szobor szigetére egy hajókirándulás keretében.

Esti fakultatív programként tekintsen meg élőben egy világhírű Broadway musicalt!

5-9. nap

New York-i programunk véget ér, a menetrend függvényében még van lehetőség fakultatív programként madártávlatból is megcsodálni a várost egy helikopteres sétarepülés túra során. (Amennyiben a menetrend nem teszi lehetővé a helikopterezést ezen a napon, más napon igyekszünk megoldani a programot.)

A nap további részében belső repülőjárattal utazunk tovább, városlátogatásaink fáradalmait a világ egyik legszebb óceánpartján pihenhetjük ki. 2 remek fakultatív program azonban itt is vár ránk:

Elutazhatunk az Everglades Nemzeti Parkba, ahol részt vehetünk egy „airboat ride"-on, melynek keretei közt (légpárnás motorcsónakkal) mocsárjáró hajóval járhatjuk be a rejtelmes mocsárvilágot. A kirándulás fénypontja az aligátor farm látogatása.

Másik fakultatív programunkon, a Miami Seaquarium izgalmas show-ján gyilkos bálnákkal, delfinekkel, fókákkal és teknősökkel ismerkedhetünk meg.

Miamiba utazó utasainkkal nem tart idegenvezető.

10. nap

Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

Irodánk a programváltoztatás jogát fenntartja.

A városnézések során sokat fogunk sétálni, gyalogolni, így a program aktív fizikai igénybevételt jelent.

A csoport idegenvezetője csak bizonyos dátumokon tart az utasokkal a repülések és a repülőtér - hotel - repülőtér transzferek során is (a budapesti indulástól a budapestig való hazaérkezésig). Amennyiben ezzel kapcsolatban kérdése merül fel, elérhetőségeinken forduljon munkatársainkhoz bizalommal!

Társítás:
Társítást vállaló utasaink számára - amennyiben nem sikerül társat találnunk - 100 000 Ft-ot elengedünk az egyágyas felár árából.

A részvételi díj tartalmazza:

repülőjegyeket (légitársaságtól függően 8-12 kg-os kézipoggyásszal és 20-23-kg-os feladható csomaggal, tervezetten Air France/ KLM - Ameriacan Airlines - Delta vagy a Lufthansa csoport járataival)

szállást

reggelis ellátását

transzfereket, helyi közlekedést programleírás szerint

az útleírásban szereplő programokon való részvételt magyar nyelvű idegenvezetővel

virtuális idegenvezetőt a teljes utazás során (a szabadprogramok alatt is)

Miamiban, Hawaii-on és egyéb hosszabbítások során a részvételi díj tartalmazza:

transzfert a szállodából a repülőtérrebelső repülőjegyet, amennyiben a hosszabbítás eltérő városban folytatódik (a poggyászfeladás díja eseténként külön fizetendő, kb. 30-40 USD/ bőrönd)szállást a választott hotelkategóriában (kivéve helyi idegenforgalmi adó, esetleges resort fee és deposit)ellátást választás szerintrepülőtér- hotel - repülőtér transzfereket, a hosszabbítás eltérő városban folytatódikminden, az egyedi ajánlatban feltüntetett további költséget

Miamiba, Hawaii-ra, ill. egyéb hosszabbításokra idegenvezető nem tart az utasokkal!

A részvételi díjak az alábbiakat nem, vagy a feltüntetett felár ellenében tartalmazzák:

ESTA engedélyeket az USA-ba való belépéshezrepülőtéri illetéketfakultatív programokatkötelező borravalót – helyi szokás szerint napi 8 USD/ fő, melyet idegenvezetőnk az első napon beszed A borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban, mint pl. az USA-ban, kötelező (pl. gépkocsivezetők, idegenvezetők, szállodák munkatársai /recepciós, reggeliztetők), éttermek stb.). A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik Amerikában!a részvételi díj nem tartalmazza részben fel nem soroltakatútlemondási- és utasbiztosítást

Csomagban jobban megéri! Válasszon kedvezményes fakultatív programcsomagok ajánlataink közül!

Városnéző programcsomag New Yorkban3=4 fakultatív program ebéddel, belépőjegyekkel (9/11 Memorial & Museum, One World Observatory) idegenvezető kíséretévelegész napos városnézés ebéddel és belépőjeggyel a Metropolitan Musuem of Art-ba, idegenvezető kíséretévelExtra programcsomag New Yorkban3=4 fakultatív program ebéddel, belépőjegyekkel és hajójeggyel (9/11 Memorial & Museum, One World Observatory) idegenvezető kíséretévelNew York by night vacsorával (New York esti fényárban az Empire State kilátójából és vacsora)egész napos városnézés ebéddel és belépőjeggyel a Metropolitan Musuem of Art-ba, idegenvezető kíséretévelBroadway musicalkötelező borravalót– helyi szokás szerint napi 8 USD/ fő, melyet idegenvezetőnk az első napon beszedMiamiban az esetleges idegenforgalmi adó, resort fee összegéta részvételi díj nem tartalmazza részben fel nem soroltakat
Útjaink igény szerint hosszabbíthatók, módosíthatók, ill. magasabb kategóriába sorolhatók (repülés magasabb osztályokon, szállás magasabb kategóriájú szállodákban, luxusprogramokon való részvétel lehetősége stb.). Egyéni kéréseivel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Az úthoz ez egyéni hosszabbítási lehetőségeken kívül ajánljuk Washingtont.

 
Töltődik a foglalási lap
Amerikai Egyesült Államok utazás, nyaralás New York utazás, nyaralás Miami utazás, nyaralás(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|