New York ősszel

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
körutazás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
295376
Utolsó frissítés:
2024.10.10. (Cs)
7 nap/6 éj
799 000 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Őszi csoportos utazásunk alkalmával New Yorkba, az Egyesült Államok legnépesebb, legszínesebb és legsokoldalúbb városába kalauzoljuk Önt. A kényelmes járatoknak köszönhetően gyorsan átszeljük az óceánt, és máris egy varázslatos világba csöppenünk: New York felhőkarcolói és ikonikus látnivalói között sétálhatunk, megcsodálhatjuk a város panorámáját a Hudson folyóról, barangolhatunk a gyönyörű őszi színekben pompázó Central Parkban, elvegyülhetünk a Times Square forgatagában, este pedig egy színvonalas Broadway előadással koronázhatjuk meg igazán tartalmas napunkat.
Tartson velünk az Új Világba, fedezze fel New York vibráló városát októberben!

Az út kiemelt értékei:

  • Utazás a KLM és az Air France járataival, kedvező menetrenddel
  • Szállás Manhattan központjában, jó minőségű középkategóriás szállodában
  • Kiváló helyismerettel rendelkező magyar idegenvezető a teljes utazás alatt
  • Három nap városnézés, hogy még teljesebb képet nyújtsunk a városról
  • Fakutatív programok a Rockefeller Center kilátójához, a Szabadságszoborhoz és a Central Parkba


Szállás: Holiday Inn New York City Times Square*** - a szálloda Manhattan szívében fekszik, metróvonalak közelében, így gyalog és tömegközlekedéssel is könnyen elérhetők New York legismertebb látnivalói: a Times Square, az Empire State Building, a Rockefeller Center, a Brooklyn híd, a Central Park és olyan színvonalas, világhírű múzeumok, mint a Metropolitan vagy a Természettudományi Múzeum. Elhelyezés: kétágyas szobában, melynek alapfelszereltségéhez saját fürdőszoba, hajszárító, síkképernyős tévé, kávéfőző és wifihozzáférés tartozik.

Programok:

október 10. csütörtök
Elutazás Budapestről az Air France járataival, párizsi átszállással New Yorkba (06:20-08:50; 12:45-14:50). Érkezés után külön busszal jutunk el a belvárosi szállodánkba.

október 11. péntek
Délelőtt gyalogos városnézésre indulunk, és felfedezzük Manhattan középső és nyugati részeit: Times Square különösen az esti kivilágításban látványos, de délelőtt sem fog csalódást okozni a sokak által kedvelt, a nap minden szakában mozgalmas tér. A Briant Park és a központi könyvtár mellett elsétálva érjük el a gyönyörű belsőépítészeti műremeket, a Grand Centralt, azaz a központi pályaudvart. Az Empire State Building 42 évig az USA legmagasabb épülete volt. A csodás Art Deco stílusú lobbit 10 éve állították helyre, az eredeti, 1930-as tervek alapján. Tovább folytatva utunkat dél felé jutunk el a Flatiron Building-hez, az ikonikus Vasalóházhoz. Délután már a hangulatos West Village-ben és Chelsea városrészben bolyonghatunk, ahonnan nem messze találjuk New York egyik legújabb közparkját, a korábbi vasúvonal mentén kialakított High Line-t. A nap hátralévő részében szabadidő, vagy fakultatív látogatás az Intrepid anyahajón kialakított légi- és tengeri múzeumban.

október 12. szombat
Ma Manhatten déli és keleti részét barangoljuk be. Először átmetrózunk Brooklyn-ba, ahol a hangulatos utcákon bóklászunk, majd a Brooklyn hídon visszasétálunk Manhattan-be, hogy elvegyüljünk a kínai és az olasz negyedben. Az 5. sugárúton sétálva jutunk el a Szent Patrick katedrálishoz és a Rockefeller Centerhez. A nap további részében szabadidő, fakultatív belépő a Top of the Rock kilátóba: 22 000 Ft/fő, foglalás előre szükséges.

október 13. vasárnap
Délelőtti városnézésünk során felkeressük a Wall Street környékét, a híres New York-i tőzsde épületét, a World Trade Center emlékhelyet és elidőzünk a Freedom Towernél is. Délután szabadidő vagy fakultatív program keretében áthajózunk a Szabadság szoborhoz és Ellis Island-re. A hajójegy ára 15 000 Ft/fő, a minimum létszám 15 fő.

október 14. hétfő
Egész nap szabadidő vagy fél napos fakultatív program - Central Park és Upper East Side: 30 USD/fő, helyben fizetendő, minimum létszám 15 fő. 
A város kétségtelenül egyik legismertebb helyszíne a Central Park, „New York tüdeje”. A közel 150 éves, sok filmből ismert parkban piknikező, kocogó, görkorcsolyázó helyiekkel és turistákkal találkozhatunk. A park keleti oldalán találjuk New York egyik legdrágább kerületét, az Upper East Side-ot, ahol luxusszállodák, butikok sorakoznak. A nemzeti védelem alatt álló negyed egyes épületei az amerikai polgárháborút követően épültek.
Ha időnk még engedi, érdemes felkeresni a környék két méltán híres múzeumát, a Metropolitan vagy a Természettudományi Múzeumot.

október 15. kedd
Szabadidőnkben pótolhatjuk a kimaradt látnivalókat, elintézhetjük az utolsó vásárlásokat. Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás az Air France járataival párizsi átszállással (18:30 - másnap 08:05; 09:50-12:00).

október 16. szerda
Érkezés Budapestre 12:00 órakor.

Az ár tartalmazza:

  • Repülőjegy Budapest-New York-Budapest útvonalon
  • Repülőtéri illeték
  • Egy feladott poggyász (max. 23 kg) és egy kézipoggyász
  • Transzferek és gyalogos városnézések magyar idegenvezetéssel
  • Öt éjszaka szállás a Holiday Inn New York City Times Square szállodában, kétágyas szobában

Az ár nem tartalmazza:

  • Ellátás
  • ESTA - elektronikus beutazási engedély
  • Metrókártya New Yorkban, kb 35 USD/fő, helyben fizetendő
  • Javasolt szervizdíj: 10 USD/fő.




 
Töltődik a foglalási lap
Amerikai Egyesült Államok utazás, nyaralás New York utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|