Ukrajna

A Ukrajnai Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Ukrajnai , a Ukrajnai legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 0 utazás közül választhat.

Ukrajnai foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Kárpátalján az elmúlt sok év elhanyagoltsága és szándékos pusztítása ellenére is számos magyar emléket őriz. Ki hinné, hogy itt van Európa földrajzi közepe.

Ukrajna

Ukrajna utazás TOP 10

Ukrajna úti célok

Az összes Ukrajna »

Ukrajna

Az összes Ukrajna »

Ukrajna ismertető



Ukrajna üdülőhelyek

Ukrajna utazási magazin

Mikulás, Jégapó vagy Jultomten? - Karácsony a nagyvilágban

A Mikulás kengurun érkezik Ausztráliába, szánon pedig Ukrajnába. Van, ahol ő hozza a karácsonyi ajándékot, máshol a Jézuska. A lényeg azonban mindenhol ugyanaz: karácsonykor (legyen az télben vagy nyárban) együtt ünnepel a család. Az alábbi összeállításból megismerhetik \"az ahány ház, annyi karácsonyi szokás\" igaz jelentését! És ha Ön is kedvet kap Svájcban a mesevillamoson utazni vagy a Hópehely lánnyal randevúzni, ne habozzon, hívja irodánkat! Spanyolország Itt az erkélyen át bemászó Télapó hozza az ajándékot, majd Január 6-án a három bölcset várják a gyerekek, akik szintén ajándékokkal érkeznek.Mexikó Az ünnep estéjén énekesek vonulnak az utcára, kezükben hosszú rudakkal, amelyekre csengettyűket és gyertyákat erősítenek. Így mennek át a városon, egészen a templomig.Norvégia Karácsonyeste csészényi zabkását hagynak a pajtában, így akarják a rossz szellemeket távol tartani a háztól. A feldíszített fenyőfát a családok kéz a kézben – körültáncolják, miközben karácsonyi [...]
Teljes cikk
Ukrajna foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Ukrajna »
 

Ukrajna foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Ukrajna »

Ukrajna leírás



Vízum, követség



Ukrajna adatlap





(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|