Hotel Mirage Of Nessebar 4*


5 pont - 1 értékelés   
Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Város:
Nesebar 
Besorolás:
 

Értékelések az nevű ajánlathoz

Értékelések az nevű szállodához


Írja meg tapasztalatait!
Név:
-
Dátum:
2013.04.04 13:19
Visszatérne:
Általános benyomás:
Elhelyezkedés:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szolgáltatások:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tisztaság:
csillag csillag csillag csillag csillag
Ellátás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szobák:
csillag csillag csillag csillag csillag
Általános benyomás:
csillag csillag csillag csillag csillag
2011. augusztusában voltunk a hotelben, ami szerintünk az egyik legjobb választás volt ebben a régióban (a Napospart szállodáit is megnéztük élőben, ezért írom)!

Tényleg, csak két negatívumot tudok mondani: a szőke recepciós kislány flegma volt pl. már becsekkolás után felfedeztük, hogy nem működik a hajszárító, ígérték, hogy megjavítják. Másnap újra szóltam, újra ígérték. Az egy hét alatt nem sikerült megjavíttatni, úgyhogy hajszárítót inkább vigyetek. :) Az igazi negatívum részéről azonban a kicsekkoláskor ért: közölte, hogy volt minibár fogyasztásunk (nem volt) és addig erősködött, míg végül kifizettem 30 levát, ami az addigi, egyébként gyönyörű nyaralásunk után rossz szájízt hagyott bennünk. Nem a pénz volt a gond, hanem az elv.

A másik negatívum a szobában a pótágy, ami egy fotelágy és a 16 éves lányunk nem fért el rajta, max. 12 éves gyerekig ajánlom.

A fentiekből eltekintve egyébként mindennel elégedettek voltunk. A hotel gyönyörű, valóban úgy néz ki, mint a képeken. Nagyon kellemes a terasz, és hogy a lift „beach” gombja a homokos tengerparton tesz ki. :) A személyzet többi része barátságos (a takarítók hattyút hajtogattak a törölközőkből), mindennap takarítottak, törölközőt cseréltek. Négy csillagnak megfelelőek a szolgáltatások (sampon, tusfürdő van), a szoba automatikusan klimatizált (ha nyitod az erkélyajtót, kikapcsol a légkondi, szabályozható a szobából), több tévécsatorna is van, legalább 3 zenecsatorna jó zenékkel. A hotelt eset kivilágítják, méghozzá úgy, hogy a fények színe váltakozik. A teraszodon is beépített ledvilágítás van, így hol lila, hol zöld, hol sárga vagy kék színekben játszik, nagyon hangulatos ott üldögélni esténként, vagy a képeken is látható recepcióról nyíló teraszon, s a bárból rendelni a koktélokat. A hotel pincéjében működik egy night club, de ebből semmit sem vettünk észre (oldalt van a bejárat, a zaj nem hallatszik fel). A kilátás gyönyörű.

A hotelnek van saját kis medencéje, de egy-két kisgyerek használta csak, nem volt jellemző, hiszen a tengerparton van a szálloda és a víz minősége megfelelő. Az egész parton vízimentők teljesítenek szolgálatot.

Az étkezésről: mi csak reggelit kértünk, ami fenomenális! Óriási választék (mindenfajta kolbásztól mindenfajta tojásig, felvágottak, zabpelyhek, sajtok, tejtermékek, friss zöldségfélék, saláták és gyümölcs, sokfajta péksütemény) és nagyon finom minden, szezon közepén voltunk, de nem volt zsúfoltság.

A hotel előtti partszakaszon elég drága a fizetős napernyő-nyugágy, de van néhány sáv, ahová leteheted a törölköződet, ill. kb. 5 perc sétára van a „szabadstrand”, ahol nincsenek telepített ernyők. Mi kb. 5 leváért vettünk napernyőt és gyékényeket, amit azon a héten használtunk és otthagytunk.

Az óváros kb. 10 perc séta, minden este ott voltunk, vagy az újvárosi részen sétáltunk (van pl. felnőtt tornapálya, ez nagyon tetszett). Mindenki nagyon barátságos volt, ajándék koktélokat, előételt vagy desszertet adtak a vacsorához. Az ár-érték arány nagyon jó.

Tippjeim: nagyon remek cukrászdák vannak, olcsók a koktélok, finom a helyi sör és egyáltalán klassz az étkezés, csinos ruhákat lehet kapni potom áron. A város rohamléptekkel fejlődik, ez a rész szép zöld (Napospart túl zsúfolt), tiszta, karbantartott, minőségi éttermekkel, bárokkal. Az óváros megunhatatlan.

Ha újra Nessebarba mennénk nyaralni, megint ezt a szállodát választanám, remélem, a recepciós csajt addigra lecserélik! :)

Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:










(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|